ketchup' Alıntı:
emreben hayırlı olsun! Özel plaka kaça mal oldu acaba?
Bu arada ben dün 300km yol yaptım, hiç üzmedi beni. Rodajda olduğum için 6000 deviri geçemedim, 5. viteste 6000 devirde 70 km/s yapıyor. 70le en sağ şeridin de sağından gitmek biraz zor oldu tabi. Rodaj bitince gayet rahat 90 yapar eminim.
Arkadaşlar 6000 deviri geçtiğim anda cızırtı yapıyor, sizde de oluyor mu yoksa bende normal olmayan birşey mi var? tabi rodajdan sonra azalacaktır eminim. Şöyle sorayım bu cızırtı sesi gelirken birşeyler yerinden oynayıp gevşemiyordur değil mi?
Yarın öbür gün bir 300km daha yapıp bakıma götürücem, benzin göstergesini de yaptırırım hem. Herkese iyi sürüşler.
Yolculuğun keyifli geçmiş sanırsam?

6000 deviri geçince bende de cızırtı yapıyor,büyük ihtimal yağ radyatörünün borularının etrafındaki yaylı spiral o cızırtıyı yapıyor.Ben 100km sürate çıktığımda ayaklıklar felaket derecede titriyordu,haliyle rodajdaki motora bu kadar da abanmak olmaz tabi ama insan tem'e çıkınca mecbur kalıyor

cızırtıdan dolayı gevşeme olabilecek yer ayaklıklar oldu bende.Hemen ayaklıkların altında 2 şer tane cıvata göreceksin belli aralıklarla kontrol et
ikincisi plastik kromajlı kapaklar;
bazı kapaklara kauçuk conta takmayı unutmuşlar çok fazla ses yapıyor her vidayı kontrol et

bu arada sağ şeridin sağında gitmek pek sağlıklı değil araçlar sizi sıkıştırma lüksünü kendilerinde buluyorlar

kısa süreli olmak kaydıyla hızlanabilirsin tabiki sollamak zorunda kalırsan