Alarm ArkadaŞlar Motora Zam Geldİ 30 Hazİrandan İtİbaren 2750
StormlorD' Alıntı:Arkada$lar,
ben motorumu seyrantepe(4.Levent)deki polen motor bayisinden aldım,fiyat 2300 YTL (gerçi taksit yaptırdım vade farkı eklendi),30 haziranda zam gelecek haberi dogru olabilir çünkü bu fiyata böyle özellikte bu kalitede bir motor yok..
malzeme kalitesi de gerçekten iyi,ayrıca bu tip motorlarda olmayan güzel bir artı özellikte yag sogutmalı olması ve titre$im engelleyici sistem olması.Uzun yola çikanlar için çok önemli bir$ey bence.Motorum henüz gelmedi elime geçer geçmez deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.
saygılarımla..
ismim Gökhan,bostancı tarafındayımhakanacan' Alıntı:hocam ismini ve nerede oturduğunu yazarsan tanışmış oluruz
iyi günlerde kullan bu arada
NE DEMEK DOĞRU OLABİLİR BURADA KAFADAN UYDURMUYORUZ DELİKANLI 30 HAZİRANDA FİYAT BU İSTERSEN O ZAMANA KADAR BEKLE SEYRANTEPEDEN 1 MOTOR DAHA AL:jocolor:StormlorD' Alıntı:Arkada$lar,
ben motorumu seyrantepe(4.Levent)deki polen motor bayisinden aldım,fiyat 2300 YTL (gerçi taksit yaptırdım vade farkı eklendi),30 haziranda zam gelecek haberi dogru olabilir çünkü bu fiyata böyle özellikte bu kalitede bir motor yok..
malzeme kalitesi de gerçekten iyi,ayrıca bu tip motorlarda olmayan güzel bir artı özellikte yag sogutmalı olması ve titre$im engelleyici sistem olması.Uzun yola çikanlar için çok önemli bir$ey bence.Motorum henüz gelmedi elime geçer geçmez deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.
saygılarımla..
Kızma canım hemen :rendeer: aynı şeyi söylüyoruz,param olsa da birtane daha alsamteknik moto' Alıntı:NE DEMEK DOĞRU OLABİLİR BURADA KAFADAN UYDURMUYORUZ DELİKANLI 30 HAZİRANDA FİYAT BU İSTERSEN O ZAMANA KADAR BEKLE SEYRANTEPEDEN 1 MOTOR DAHA AL:jocolor: