Teknik moto ve Hakanacan kardeşler,
Öyle bir yazmışsınız ki aynı Nasreddin hocanın "iyi de hırsızın hiçmi suçu yok" olayına dönmüş.Fiyatla ilgili mailler ben motoru aldıktan sonra yazılmış,şimdi bu durumda "okusaydın bilgin olurdu" demek nasıl yardımcı olmak oluyor anlamadım.
Son olarak motoru hiç suçlamıyorum,kullanıyorum ve kullanmaktan da memnunum.Hatta Mehmet beyle görüşürken ilk olarak böyle bir motoru Türkiye e getirdikleri için tebrik ederek konuşmaya başladım ve 250 lik modelini getirtmelerini tavsiye ettim.Kendiside 1 ay içerisinde geleceğini söyledi.Daha sonra sorunumu anlatıp kendisinden destek istediğimde "bana ne kardeşim" tavrına döndürdü olayı.Mal satılırken herşey güzelde malla ilgili sorunu medeni şekilde ilettiğimizde alacağımız cevap bu mu olmalıydı? Burda distribütör yada bayi hatalı davranabilir ama önemli olan distribütöre taa istanbul dan arayarak bu bilgiyi verdiğimde cevabının en azından "olan olmuş,malesef yapacak birşeyimiz yok ama bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz" yada "ben bayimizle bir konuşayım" türünden birşey olmasını beklerdim.Zira sizde bu şekilde bir cevap almak istemezmiydiniz?Suçumuz Polen in yetki vererek kendi malını satma imkanı sağladığı bayisine güvenmek mi?Madem her bayi farklı fiyattan satacak neden ulusal gazetelere çarşaf çarşaf "Zealsun 150-19 2.300 YTL dir" ilanları veriliyor.Bu sorunların çıkacağı düşünülmüyormu?