N - 50' Alıntı:Merhaba arkadaşlar adım Orhan bende sizin gibi bir zs 150-19 almayı düşünüyorum.Bu motor hakkında bazı sorular sormak istiyorum.
öncelikle titreşimi yok diyorlar bu iyi.Kullanan arkadaslar bunu tasdik edebilirmi?
enson kac hız yaptınız ve yakıt tüketimi nasıl?Ben 1.80 boyunda 90 kiloyum
sizce motor bana göre iyimi?benim için son hız çok önemli degil ama arasıra uzun yola gittigim icin 90 km sart.ve son sorum eger 90 yapıyorsa titresim cok mu?cevaplarınızı bekliyorum selamlar.:cherry:
sevgili N - 50 arkadaşım yalnızca bu motoru değil pek çok motoru yakından takip ettim ve inceledim hatta bazı arkadaşlar bilirki ben ankara için bazı firmalarla bayilik anlaşması yapmama rağmen işlerimin yoğunluğundan bayilik sürecini askıya aldım öncelikle titreşim konusuna gelince bunu bizim tastik etmemize bile gerek yok çünkü zaten makinanın üzerinde titreşim engelleyici bir sistem bulunmakta ikinci olarak ortalama 90 yeni kuruş yaktığını biliyorum son olarakta yakından görmeni tavsiye ederim makinayı ben 187 boyunda ve kalıplı bir yapıya sahibim motor altımda oldukça cüsseli durdu bu fiyata bu kalite zaten inananılmaz çin motorlarndaki en büyük sorun civata gevşemeleri parça kırılma ve zedelenmeleri oluyordu bunların çoğu titreşim kaynaklı sorunlardır şimdi dediğimi anlamışsındır umarım
bu arada teşekkür ederim arkadaşlar bu yaz zealsun dan geçilmeyecek yollar ankaralı kullanıcı arkadaşlar benimle bağlantıya geçmeye başlayın ilk piknik ne zaman olsun
-CRiminAL- bizi unutmaaaaa işlerin güzel güpgüzel olsun inşallah