Sahibinden.comda rastladım bir ilana Zealsun Prince Bu alet macar malıdır lütfen diğer çin mallarıyla karıştırmayın neden herks farklı bişi söylüyor yok mu bunun bir kanıtı ne olursa olsun ama ben bu Zealsunumdan vazgeçmem İsterse Kutuplarda imalat yapsınlar farketmez anlatabilmişimdir kendimi
Macar!:queen::queen::queen: iyice abartmışlar
halilihsan kutup yakıştırması harika:queen
Demek CRim the Sherlok sahibinden de işbaşında:flower:
www.zongshenmotor.com dan ufak bir arama yapabilirsiniz:thumleft:
http://www.zongshenmotor.com/zongshen/www/en/top2/top2-2detail.jsp?cid=3409&cc=LZX150-19
hatta bakın
http://www.zongshenmotor.com/zongshen/www/en/top4/displaynews.jsp?id=7790
bundan haberiniz varmıydı?Daha motor yerinden kalkamıyor itekliyor erif baksanıza Puhau
:flower::flower:
Parkuru tamamlayamaz bunlar bee ::koop::::koop::
muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar ara sıra selam veriyom ama eski zealsuncuyuz diye kimse selam almıyor herhalde ALLAH kaza bela vermesin
merhaba ceashy
gebzedeydin sen de galiba,sen de benim gibi bu topikin ilk deneklerindensin)
zealsun 150-19 sonrasinda V250lik yapmişin hee,hayırlısı olsun tekerin düz bassin yollara....ilk istanbul kullanıcılarindaN biri olarak bu topik için yazan yorumlayan ve uzun süredir bölümü ayakta tutan tüm zealsuncular,hepinize selamlar saygilar.....
muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar ara sıra selam veriyom ama eski zealsuncuyuz diye kimse selam almıyor herhalde ALLAH kaza bela vermesin
merhaba ceashy
gebzedeydin sen de galiba,sen de benim gibi bu topikin ilk deneklerindensin)
zealsun 150-19 sonrasinda V250lik yapmişin hee,hayırlısı olsun tekerin düz bassin yollara....ilk istanbul kullanıcılarindaN biri olarak bu topik için yazan yorumlayan ve uzun süredir bölümü ayakta tutan tüm zealsuncular,hepinize selamlar saygilar.....
teşekkürler çok naziksın doğru halen de Gebze deyim 250 yada 150 önemli değil muhim olan motosiklet sevdası herkese selam
halilihsan sorunu çözmen iyi bir de rölanti 1500 lerde mi ideali biz de öyledir
Topak fuarda buluşuyoruz biletleri ayarlarım:cat: