sağol Criminal dostum seste iş yok ama titreşim için basmak gerekiyor rodajda olduğu için sıkıştırmıyorum ama deneyeceğim ses için de egzoz ile oynamak gerekecek
hayırlı olsun ...
.
sağol Criminal dostum seste iş yok ama titreşim için basmak gerekiyor rodajda olduğu için sıkıştırmıyorum ama deneyeceğim ses için de egzoz ile oynamak gerekecek
hayırlı olsun ...
.
ben o mesajı yazalı 2 sene olmuş sağol ama sanada günaydın desem ayıp olurmu acaba
Ooo. Burak hayırlı olsun yeni makinen. Güle güle, kazasız belasız kullan...
Burak pazartesi görüşemedik, heralde tahmin ediyorsundur. Çıkardım makineyi trafiğe.:mrgreen: Kurtlandım duramadım. :queen: Bir güzel gezdim...
Yokuşta kalkış falan çalıştım faydası oldu.Ufak ufak alışıyorum olaya.Sonra bir uzman edası ile otoparka çektim motoru.. :bounce:
Bu arada arkadaşlar anlaşılacağı üzere Burak'ın (B.m.O) zealsun'unu ben aldım ve ilk motosikletim oldu.Bende Zealsunumla aranızdayım artık... Selamlar herkeze...
B.M.O motorun hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin az önce sana hayırlı olsun demek için mesaj yazacaktım benden alıntıyı görünce oraya cevap yazdım
Arkadaşı üzmek istemedim fakat topicin 3 sayfasını okuduktan sonra sıkılıp hayırlı olsun demek istemiş yinede güzel bir temenni kendisine teşekkür ediyorum
b.m.o hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullan:mrgreen:ceash sende :queen:
Ooo. Burak hayırlı olsun yeni makinen. Güle güle, kazasız belasız kullan...
Burak pazartesi görüşemedik, heralde tahmin ediyorsundur. Çıkardım makineyi trafiğe.:mrgreen: Kurtlandım duramadım. :queen: Bir güzel gezdim...
Yokuşta kalkış falan çalıştım faydası oldu.Ufak ufak alışıyorum olaya.Sonra bir uzman edası ile otoparka çektim motoru.. :bounce:
Bu arada arkadaşlar anlaşılacağı üzere Burak'ın (B.m.O) zealsun'unu ben aldım ve ilk motosikletim oldu.Bende Zealsunumla aranızdayım artık... Selamlar herkeze...
B.M.O motorun hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin az önce sana hayırlı olsun demek için mesaj yazacaktım benden alıntıyı görünce oraya cevap yazdım
Arkadaşı üzmek istemedim fakat topicin 3 sayfasını okuduktan sonra sıkılıp hayırlı olsun demek istemiş yinede güzel bir temenni kendisine teşekkür ediyorum
Abicim sen gebze'nin neresindesin? Ben Gebze de bir tane ZS görüyorum o yenimahalledeki tamircide. Tamircide derken oto tamirhanesinde Sanırım ya çalışanın ya da sahibinin.Bende Gebze de ikamet ediyorum. Gerçi geçen senelerde de sormuştum bu soruyu ama bir cevap veren olmamıştı bana. :mrgreen:
herkese selamlar.. foruma yeni üye oldum.. motor merakım hep olmuştur ama ne yazık ki şu ana kadar hiç motor sahibi olamadım. ama ben yinede alacakmış gibi hazırlık yapıyorum..yarın ne olacağı belli olmas..ilk defa motor kullanacağım için ve maddi durumumun pekte iç açıcı olamdığını düşünüce en iyi seçim ikinci el Zealsun Zs 150-19 gibi geldi.. acaba temiz bi ikinci el benim işimi görürmü arkadaşlar? yanlız bunu al iyice öğren ondan sonra değiştirirsin demeyin çünkü aldığım zaman kolay kolay değiştirebileceğimi sanmıyorum..piyasaya baktım 1500 YTL ye civarında ikinci elleri.. şimdi sizden istediğim bir Zealsun Zs 150-19 kulllanıcısı olarak ve benimde durumumu düşünerek bu konuda yorum yapmanız.. umarım bende aranıza katılabilirim.. şimdiden teşekkürler.