OOOf ortalık karışmış iyice. Yahu arkadaşlar, şimdi herkes şunu kabul ediyor sanırım, tüm Çinli motorsikletlerde hatta tüm motorsikletlerde sorun çıkabiliyor. Evet Çinlilerde daha çok çıkıyor belki. İşte bu yüzden daha ucuzlar ya zaten. Burada birbirinize ne giriyorsunuz anlamadım. Diğer marka forumlarına da bakın en meth edileninde bile bi sürü sorun konuşulmuş, yazılmış. Bizim bu motorları tercih etmemizin sebebi ne? Genellikle acemi ve ilk motorumuz oluşu veya maddi durumumuzun müsait olmaması. Ben de bu durumların ikisi de mevcut. Ve Regal almayı istiyorum, ama açık konuşayım son dakkada madden zorlanacağımı düşünürsem bu motor alternatifimdir. Ha ikinci el sorunsuz bir Japon da olabilir ama onların ikinci eli bile Çinlilerden genellikle pahalı. Lafı uzattım. Diyeceğim o ki, hepimizin derdi hemen hemen aynı. Motora iyi davranıp gerekli kontrolleri yapmak lazım, üretim hatası da şans artık. Birbirimizi kırmanın bi anlamı yok. Neticede herkes motosiklet binme derdinde ve Çinli minli bi şekilde bi marka alınacak. Mondial alıp hiç sorun yaşamamış adam da var burada, Regal alıp sürekli sorun yaşayan da. O yüzden kavgaya gürültüye gerek yok sanırım. "En doğru yol kendi bildiğiniz yoldur" buna inanın. Daha az sorun yaşayacaksınız.
Herkese sorunsuz bir motosiklet dilerim...