gokhan1507 motorum sağnak yağmur altında yaklaşık 2 saat durdu.(( ben stajdaydım ve motoru mecburen açıkta bıraktım )) Ama normal şekilde çalıştırıp gittim. Yağmur sorun olMAYABİLİR. (( yani şans bu belki senin motorunda sorun çıkabilir kısacası Allah bilir ))
Benzin göstergem arızalı olduğu için neredeyse hergün benzin alıyodum. En son bugün servise gittim garantiden şamandırayı ve akü saatini değiştiririz dediler. Ama polen şu an mal göndermiyormuş servisin polene borcu olduğundan dolayı hafta içi biz sizi ararız dediler. Eve geldim ve aklıma o hain plan geldi
Sıkılmadan yorulmadan depodaki tüm benzini boşalttım. Tam 7 litre benzin çıktı. Yani yaklaşık 20 milyonluk. Böylece merakımıda gidermiş oldum. 60 ytl'lik benzinle 611 km yol yapmışım (( şu an 941 kmdeyim )). Yaklaşık olarak 10 ykr yakıyor 1 kmde su an ama ilerde dahada düşer inşallah.
Bu arada canerrr senin motor kokluyomuş benzini inşallah bizimkide olur ole. Seninkinin yanına getiriyimde biraz tecrübelerinden faydalansın
Benzin göstergem arızalı olduğu için neredeyse hergün benzin alıyodum. En son bugün servise gittim garantiden şamandırayı ve akü saatini değiştiririz dediler. Ama polen şu an mal göndermiyormuş servisin polene borcu olduğundan dolayı hafta içi biz sizi ararız dediler. Eve geldim ve aklıma o hain plan geldi
Bu arada canerrr senin motor kokluyomuş benzini inşallah bizimkide olur ole. Seninkinin yanına getiriyimde biraz tecrübelerinden faydalansın