- Konu Yazar
- #4,401
nami diyorum, parçalar diyorum..????
Anlamadım kardeşim ne parçası
nami diyorum, parçalar diyorum..????
Anlamadım kardeşim ne parçası
slm motor dostları.ben erzurumdan fenomen67.öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım...hayatımda daha önce hiç motor kullanmadım ama bir süredir motorlara merak saldım.(aslında bu merak çocukluğa dayanıyor).eğer park sorununu halledebilirsem ben de motor almak istiyorum.başlangıç için uygun bir motor ararken bir arkadaşımın vasıtasıyla zealsun 150-19 u farkettim.diğerlerine göre bir çok avantajı bulunan (topikte diğer motorlarla yapılan karşılaştırmalara göre) bu motorla ilgili bir kaç ayrıntı aklıma takıldı .bu konudaki ilminize ve yıllardır edindiğiniz tecrübelerinize(ayrıca bu topiğin samimiyetine ) inanarak sizlere sormayı uygun buldum.sizce bu motor 150 cc den 200 cc ye yükseltilebilirmi?bazı ilanlarda abs den bahsediyo abs varmı yok mu veya hangilerinde var?abs çok farkedermi?(bazılarında prince yazıyo aralarında fark varmı)yedek parçada sorun yaşıyomusunuz?çanta gibi ekipmanlarda kolay bulunabiliyomu?
şimdiden herkse tşk eder sağlıklı sıhhatli ve emniyetli sürüşler dilerim...![]()
İyi de aynısını ben geçen hafta 2 buçuğa aldım)
Burak halledecem o işi bu arada![]()
Kazıkmı 2.5 lira kazık mı yedim yani off :salut:
Kazık yemedin halilihsan, ürünü pers.pazarinda bile 5 den satıyorlar ki sen tekirdagdasin... İnternette ise 2,80'e bulabiliyorsun.
Ben karaköyden 5ytl ye alarak büyük bir başarı sergiledim ayrica![]()
motor çok hantal ben kullandım bi ara çekmiyor gavur![]()
motor çok hantal ben kullandım bi ara çekmiyor gavur![]()
Yine mi abarttım ya off lanet olsun. Ben depoyu pamukla yapmadım işte kumaşla yaptım diğer yerleri pamuk ile yaptım![]()