Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ön çamurluk üzerinde ince koruma demiri var ve bulamıyorum, kim satar, nerden bulunur?

arka çanta ve koruma demırı setı çıkma olarak elımde mevcuttur,

ön arka jantlatı ve deposuda mevcuttur,

ön amortisör takımı,

alt ve üst mesnetleri,,,

0535 939 20 86,

ist,///Gaziosman paşa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özellikle depo üstü gösterge ve yan kapak ihtiyacim var nereden bulunur yada ne ile yuyumludur

Sayfaya katilim yok heralde cam gozlerde parcalar mevcutmudur internetteki numarayi acan yok camgozde telefonunu bilen yardimci olabilirmi hala kullaniyorum motoru grenaj bulamiyorum ama motordan cok ama cok memnunum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

Hala arka fren cok berbat yagmurlu havada abs gibi tutuyo meret ama kuru havada durmam diyo motor balata onerisi olan varmi hangi motorla ayni arka fren balatasi

Konuyu hortlatmak olacak ama arkadaşlar uzun zamandır severek kullandigim motosikletin ne yazik ki motor kısmında aşırı bir masraf çıktı ve yaptırmak istemiyorum.Eğer parca ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir elimde bütün parçaları mevcut 2 adet benzin deposu birisi parlak siyah diğeri mat siyah,çamurluklar,sinyaller,radyatör, amortisör, yan kapaklar,kontak seti,gösterge paneli,vs vs her şey sıfır ve faturaları duruyor... İsteyen olursa özelden yazsın yardımcı olurum

Selamin aleykum simdi bu motor tek egsozmu coft egsozmu motordan 1 egsoz cikiyor ama 2 ye bolunuyor bunun bi faydasi varmidir gorunus acisindanmi yapilmistir cunku direk motordan cift egsoz cikasi motoru yolda bogdurtmaz falan ama bunun faydasi nedir

eskilerden kimse varmı :)
Bakayım dedim bi foruma
Hala burada ve hsla ayni motordayım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Çömez eğer iyi birinden ise al
0 ı yok
Motor bloğu Kanuni Honda cg uyumlu
Ancak karenej ve plastik aksam bulma sorunu var.

Gerek olursa bir dostun perte çıkmış motorunu aldım.
Destek olurum

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Bu motorsikleti almak istiyorum.Bi satıcıyla konuştum.Yağ soğutma sisteminde sorun varmış yeterince yağ pompalamıyormuş o yüzden motora zarar vermesin diye iptal etmiş.Bu motorsiklet alınırmı alırsam eğer bu arıza için ne kadar öderim.yardımlarınızı bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

Yardımcı olacak kimse yokmu?

Arkadaşlar merhaba,bu motordan alarak başlangıç yapmak istiyorum, 2019 yılındayız malum, kullanıcıları parça bulmakta zorlanıyorlar mı, yoksa yeni çıkan motorların karenaj hariç parçaları uyuyor mu? bulunamayan plastik aksam karenajları 3D yazıcı ile yazdırsak kullanışlı olur mu deneyen var mı?

Bah

dolanıp dolanıp geldim yine aynı motordan almaya karar verdimn var mı satan :)))

ozy

ama güzel makinaydı ya aynı şekilde şemalde gelmedi bir daha :)

Haklısın gelmedi.
Buda benim ilk aldığım zaman evin önünde :)

bikepics-648705-full.jpg

bikepics-1030409-full.jpg

bikepics-648723-full.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar