arkadaşlar selam, geçen sene sonunda 2. el bir zongshen gy 200 aldım balansörlü modelinden, istanbulda yetkili servis olan tophanedeki K2 Motor ile ilgili yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ki sizlerde dikkatli olun benim gibi kazık yemeyin. motorumu tamire vermiştim debriyaj değişicekti kaçırıyordu, frenler iyi tutmuyordu ve ön jantın değişmesi gerekiyordu, 2 hafta peşinden koştuktan sonra motoru teslim aldım, jant güzeldi ancak debriyaj yapıldı denmesine rağmen ellenmemişti bile. neyse bir süre kullandıktan sonra ufak bir kaza yaptım motor yana devrildi ve daha sonra karbüratörden benzin akmaya başladı, bu normalmiş fakat tamir için geri götürdüğümde ben debriyajın yapılmadığından frenlerin yapılmadığından bahsettim, bana 100 milyona herşeyini hallettiler ancak son anda şarj kestiğini söylediler ve işçilik dahil 200ytl masraf çıkardılar, ertesi gün değiştirdik dedikleri parçayı değiştirmediklerini gördüm zaten şüphelenmiştim artık eminim, yok yere arızalıymış gibi yapıp resmen paramı çaldılar.