Zealsun Parça Sorunu

Merhabalar, ben dün konu açmıştım hangi chopperı almalıyım diye ve en sonunda zealsun 150-19 almaya karar kıldım. Fakat bir bayisi polen motorun battığını ve parça sıkıntısı olduğunu söyledi. Başka bayiler öyle birşey olmadığını söylüyor ve baktığım motorlarda tipi en çok hoşuma giden zealsun 150-19. Sizce almlımıyım önerirmisiniz?:pr:

ben gecen hafta içi 125gy için parca sordum herşey vardı 150-19sa gayet guzel bi mak cok sorun cıkarmaz sana duzgun kullanırsan dıger çinliler gibi zaten degstrblecegn parcaları japon yaparsın yedek parca sorunuda cekmezsn:wiinkk:

Moderatör
ben gecen hafta içi 125gy için parca sordum herşey vardı 150-19sa gayet guzel bi mak cok sorun cıkarmaz sana duzgun kullanırsan dıger çinliler gibi zaten degstrblecegn parcaları japon yaparsın yedek parca sorunuda cekmezsn:wiinkk:
Ne tur parcalar mesela ? Deistirilecek parcalari Japon yapmak icin maliyet ne kadar tutar? Yok tuhafima gitti de o yuzden merak ettim :)

ah kardesiim sen gel ne yap et eger hala almadıysan hondanın veya baska bir motor al. Ben kanuni racer 200 almıstım inan bana 1 senede garantili oldugu halde yarım motor parası verdim.
Belki kısıtlı imkanın vardır bilemiyorum ama kas birazdaha yada az biraz daha bekle iyi bişi almaya calıs.

Arkadaşım öncelikle www.polen-tr.com sitesi ile bağlantını kur ki Zs distrübütörü-Adana'da -,bireysel olarak mailini attığında banka havalesi ile ödediğinde kargo ile parçalar eline ulaşıyor ,Zs-150/19 kulanıcısı olarak bana henüz garanti kapsamında parça gerekmedi bazı bayilikler iptal edildiğinden bilinçli bir karalama olabilir

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12180 konu başlığında da tüm sorularına yanıt bulacaksın ve bugün bir arkadaşımızın maille parça isteğine yanıt geldi okuyabilirsin,sağlıcakla..

Polen şuanda servis ve parça garantisi vermektedir batma durumu yok daha geçenlerde birton şey sipariş verdim hemen geldi rivayet bunlara inanma zealsun köklü bir firmadır 2-3 senelik bir mazisi yoktur yılların firmasıdır ve kendi tasarımlarını yapar

Parça sorunu olmayan bir motor. Zaten tüm yapı olarak birbirlerine benzedikleri için genelde parça sıkıntısı çekmezsin. Ancak Sanırım senin bahsettiğin yağ soğutmalı siyah chopper modeli ise, benim GY125 gibi o motorda da Adana için parça sıkıntısı var. Yinede çok ciddi sorun yaşamazsın

polen çok eski firma.Sadece motosiklet işi de yapmıyorlar.Yedek parça sorunu yok.Sadece ilgisiz bayiler vardı.Onlar da kapandı gitti.Sorun yaşamazsın merak etme.Bizim topiği incele anlarsın o zaman

arkadaşım bende 125-6 modeli vardı,km telini 2 hafta bekledim,devir saatini 1 ay sonra değiştirdiler.parça sıkıntısı yok ama servis sıkıntısı ve ilgisi bi hayli önemli bence bu nedenle sattım cbf 150 aldım,satarkende 2700 olan sıfır motoru 1000 liraya zor verdim 2005 modeldi,bence düşün taşın biraz fazla ver ama sıkıntı çekme kazasız sürüşler.

ADANANIN YOLLARI TAŞTANNN...

Parçalar adanadan gelmiyor...

Destek bulamazsın ; eskisini gönder inceleyelim diyorlar kargo nedense Adanaya 1 haftada gidiyor!!!

Adanadan da parça 15 günde ancak geliyormuş arkadaşlar öyle yazmışlar forumlarda...
Bu arada inanılmaz telefon faturaları da ödüyorsun...

(ben de parçalarımı bekliyorum hala)

SEN BİLİRSİN

Bilmeyen konuşmasın.2 gün evvel radyatör hortumu istedim.22 saatte elime geldi.
[email protected]
adresine mail atın.Artık çok organizeler.Ordan burçin hanım ile mailleşin.Kendisi bu konuda işine hakimdir.Merak etmeyin.

bende bu motoru kulllanıyorum bu güne kadar parçadan bir sıkıntı yaşayanı görmedim için rahat olsun..

merhaba eczacı101
ben burçin polen motordan
istediğiniz parçaları [email protected] a mail atarsanız daha rahat temin edebilirsiniz.
eğer parçalar elimizde varsa hemen göndeririz yoksa da bayilerimizden araştırma yapıp buldurmaya çalışıyoruz..
isterseniz mail atın ordan irtibat kuralım daha iyi olur
kendinize iyi bakın ...

dostum farkındamısın? sen MiŞ MUŞ konuşuyorsun, biz ETTİK YAPTIK diye konuşuyoruz.

Bu zaten herşeyi açıklıyor. 3-5 kişiden duyduğun miş'li muş'lu geçmiş zamanlara inanma. Biz bu markayı kullanıyoruz ve çok şükür hiçbir şekilde parça sıkıntısı çekmedik bugüne kadar.

Daha ne diyelim sana.. Yalan söylüyorsun demiyoruz, sana yanlış bilgi vermiş arkadaşların diyoruz.

Saolun Burçin ;

Kadir beyle görüştüm parçalar çıkıyor yola....

İlginize çok teşekkur ederim...

(İnşallah bundan sonra başka arızalar çıkarmaz)

:pale:

Boşa konuşmuyorum ben dimi.Çok bilen varmış diyeceğine firma ile görüşmen yeterliydi.Biz de zaten sana bunu söyledik.

Ben firma ile 20 gundur konuşuyorum dostum...

(günde en az 2 defa aradım )

Bu gun ikna edebildim ; çünkü eski parçaları incelemeden göndermiyorlar.

Ayrıca arıza durumunda da servis ücretlerini -firma kural koymuş - siz karşılıyorsunuz...

Onlar sadece parçayı yolluyorlar!

Daha önceki yazdıklarımızı okumamışsınız hiç...

Bizler toplumu bilinçlendirmek için buradayız 18 senedir eczacılık yapıyorum ;

Daha nelerle karşılaştık ; tüketicinin hakları vardır ; savunulması gerekir...

Bu sitenin de 2003 yılından bu yana üyesiyim...

Dikkatli yazın ; okumadan yazmayın demem bundandır!

Sen garanti dahili parça alacaksan tabiki eski sorunlu parçanı kargo edeceksin.Tabi servislerle çalışmak niyetinde değil isen.
Mailleştiğinde motorunu şasi ve motor numarasını polene göndereceksin.Benim şikayetim budur diyeceksin.Adamlar sana ona göre yardımcı olacaklar.Ben de istanbulda servislerle çalışmıyorum.Motorumu garanti dışı bıraktım.Garantiyi umursamıyorum bile.Çünkü istediğim parçayı istetiyorum.Gelince kendim montajjını yapıyorum.
Servis ücretlerine gelince eskiden polende sistem şöyleydi;
Sen bi bayiden motorunu alırdın;plaka ruhsatı da ondan çıkarttırırdın senden motorun fiyatının üstüne 250 Ytl gibi bir fark alırlardı.(plaka ruhsat150 ye halloluyordu)...Senden fazla para aldıkları için garnti kapsamındaki tüm şikayetlerinde o servis sana ücretsiz yardımcı olurdu.Çünkü polen firması servislere herhangi bir maddi destek sağlamıyor.Sadece parça temini yapıyor.Servisler de aç kalmamak için kendilerine müşteri bağlamak zorunda kalıyorlar.Bir de şansına bilinçsiz afedersiniz dangalak bi adama denk gelirseniz işiniz allaha kalıyor.
Bu durumda siz işinizi adanadan halletmeye çalışırsanız da adamlar sizden şikayetçi olduğunuz parçayı göndermenizi incelendikten sonra garanti kapsamına alınıp alınamayacağı konusunda bilgi alacağınızı belirtiyorlar.Tabi bu trafikte kargo ücretleri de size kalıyor.Ancak ne var ki ben 1 seneyi aşkındır çözemediğim problemlerimi son dönemde çözmeye başladım.Firmada bazı teknik aksaklıklar vardı.Ortadan kaldırdılar.
Bu siteye ne zaman üye olduğunuz önemli değil.Firma ile ne kadar süredir çalıştığınız önemli.Biz de basın yayın işi ile uğraşıyoruz.Bu yüzden eleştrilerimiz hiçbir zaman bir eczacı mantığında olamaz.Ben de bu firmanın ürününü kullanıyorum ama Zs 150-19 modeli hakkında herşey topiğini ziyaret etme lütfunda bulunursanız firmaya attığımız mailleri eleştrilerimizi aynen yayınlayıp insanları nasıl bilgilendirdiğimiz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz...

Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar