Zealsun 250 Racing

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Adım salih.Yaşım 20.
ilk motorumu alıcam internette gezinirken http://www.camgoz.com.tr/asp/product/32797/ZEALSUN-RACING-250 bu ilanı buldum.Bu motorla ilgili bilgisi olan var mı ?

orh

şimdi önyargılı falan diyeceksin ama evt önyargılıyım çinli racing motosiklet düşünemiyom bile onu kullannalara para vermeleri lazım senin değil başka modellere bak derim son söz yinede senin olacaktır tebi ama önceden çinli tecrübem oldu

250 cc ve 12 beygirmi. torkuda 18 miş. de haydi bree :D megelliyi iyi satamadılar dahamı dandiğine düştüler :D

Bildiğin motoruyla oynanan cg lerin grenaj lı hali. Bajaj daki taktiğin aynısı. Motorun üstüne kıyafet geçir İTELE YERSENNNN. 223 CC 66.5 piston. Adamlar bildiğin CG nin motorunu koymuşlar biraz oynayıp ne sehpayı çıkartmışlar ne gerçek SS ye özenmişler 2 grenaj la işi çözüp piyasa ya vermişler alan da olur demedi demeyin. Neyse hayırlısı olsun her malın bir alıcısı vardır bu motorda mallarını bekliyor daha çok açıklanıcak bişey yok yani bu konuda :)

JppyLn.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Mantıklı bi açıklaman varsa bişey olmaz yoksa banlanır gidersin gerek yok böyle şeylere banlanmaya deymez

Benim ilk motorum zealsun 150-19 chopperdı ve yıllarca kullandım tık demedi en son 40.000 civarıydı sattım ama satarkende çok memnundum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar