Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Adım salih.Yaşım 20.
ilk motorumu alıcam internette gezinirken http://www.camgoz.com.tr/asp/product/32797/ZEALSUN-RACING-250 bu ilanı buldum.Bu motorla ilgili bilgisi olan var mı ?
şimdi önyargılı falan diyeceksin ama evt önyargılıyım çinli racing motosiklet düşünemiyom bile onu kullannalara para vermeleri lazım senin değil başka modellere bak derim son söz yinede senin olacaktır tebi ama önceden çinli tecrübem oldu
Bildiğin motoruyla oynanan cg lerin grenaj lı hali. Bajaj daki taktiğin aynısı. Motorun üstüne kıyafet geçir İTELE YERSENNNN. 223 CC 66.5 piston. Adamlar bildiğin CG nin motorunu koymuşlar biraz oynayıp ne sehpayı çıkartmışlar ne gerçek SS ye özenmişler 2 grenaj la işi çözüp piyasa ya vermişler alan da olur demedi demeyin. Neyse hayırlısı olsun her malın bir alıcısı vardır bu motorda mallarını bekliyor daha çok açıklanıcak bişey yok yani bu konuda