zealsun 200gs mi kanuni 200 race mı

bişi sorcam kanuni race la zealsunun büyüklükleri aynımı?boyum 1.92 o yüzden soruyorum.birde benim istabula gelmem imkansız.sahibini ikna etsek gelmezmi ordan buraya yol parasını ona versek:silent:

gelir gelmesine de, diyelim ki fiyatta anlaştınız, motor geldi gördün ve beyenmedin diyelim. (ufak tefek çizikler gördün veya daha farklı) dönüş parasınıda karşılaman lazım. 1400 km o ayarda bi motorun 200 cc bi motorun yakıtını 100 km de 3,5 litreden hesaplasan 49 litre benzin yapıyor beyenmediğini düşündüğümüz taktirde 137,2 tl sadece benzin parası. Motoru kesin aldıysan. o zaman tamam. yarı yarıyadüşer. Birde beyenmediğini düşünürsen motorun sahibinin yernde olmak istemem.. tekrar geri dön 700 km :) Bunlarıda göz önüne al. Bence sen İst. gel motoru beyen al. Motorun eski sahibinden Ank..ya getirmesini rica et.

Son düzenleme:
kesınlıkle arkadaşa katılıyorum,
aynı işlemler benım başıma gelmıştı ve hiç düşünmeden reddettım,

yani o iş biraz YAŞŞŞŞ,

ist olması şartmı senın alacağın motorun??
daha yakın yerleren bakk,
sonucta sahıbındende,
bırsuru ılan var,
sana yakın olan yerlere bak,en azında ist oranla yarı yarıya olan bı yol olsun,
en azından belkı adamın gelme şansıda olurrr...

walla beğenmemek diye bişi yok.yürüyeni sağlam olsun yeter.zaten ice bi alışıyım direk yan renaj döktürecem sonra güzel bi boya.çok sewdiğim yakın bi abim war motosiklet tamircisi o kontrol edecek.adama dicez zaten motor sakatsa hiç getirme diye iiiice bi anlaşacaz yani:)teşekkürler yorumun için:cat:

serkan hocam yok işte yha ne yaparsın hep akdeniz ve ist. civarı.bu arada bunların üretimi durdu ama parçası adanadan o geliyo diyolar doğrumudur.kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim ama:cherry:

Son düzenleme:
eger bundab 20 gün kadar önce aramış olsaydım,
sağlam oldugu garanti olan bı motoru hemde sana getırecek kişide hazırdı,
:d
gezmiş olurda maksat yanı:d
askere gitti,
41calamıty41 (osman) diye bı arkadaş vardı,
O ŞİMDİ ASKER
eğer acelen yoksa almaya kesın gözü ile bakarsan,
izine gelınce getırmesı için konuşabılırsın,

hatta istersen telınıde verebılırım,
tabıı askerıyede kullanabılıyorsa:D

yınede sen bılırsın...

benımkısı sadece çözüm üretmekti...

işte motorda buydu hatta...

[/QUOTE]

Son düzenleme:
sağol paşam onuda tanıyorum topikten o hala satamadımı yahu. ve kaça satıyo

nereye düştü askerliği

Son düzenleme:
hayır satmadı,
askere gıdecegıne cok az kaldıgı zamanda karar vermıştı satmaya,
ve halı ıle satamadan gıttı,
hatta satamayacagını anladığı için,
egzos yaptırmıştı gideceği hafta :Dhehehehe

komple şasiye varana kadar yağ ile silecekti hatta motoru bırakırken,

valla söylemişti ama nereye dştüğünü unuttum,

istersen numarasını vereyım sana?

herkeze yorumları için teşekkür ederim.hepinize hayırlı geceler.

ne demek dostum,
umarım aradığını en kısa sürede bulursun...
ama dediğimiz gibi sana yakın yerlerden bak istersen,

2-3 bin kilomerte kadar zs200 kullandım kanuni racera ise şöyle bi bindim hemen indim :)
zealsunu getiren polen motor bildiğim kadarıyla iptal oldu gitti. yedek parça var mı yok mu bilmiyorum.
distiribütörü iyi olsa belki düşünülebilir ama ben yine de ikisini de tavsiye etmem açıkçası.
zealsun topiğinde hep aksini yazdım savundum zamanında ama gerçekten git bi ybr al (tipini beğen beğenme önemli değil) acemiliğini at hem de motosikletten zevk al. sonra gönlünün istediği tarzda bi motor alırsın.

arkadaşım peki savundun ise şimdi neden aksini iddaa edıyorsun aslında anlamış değilim,

senın kullandıgında iyi olan bişiy sen bırakınca kötümü oldu acaba??
yoksa KLASİK ''BENDE VAR NE OLURSA OLSUN İYİDİR'' mantığımı??
anlamış değilim...

arkadaşım peki savundun ise şimdi neden aksini iddaa edıyorsun aslında anlamış değilim,

senın kullandıgında iyi olan bişiy sen bırakınca kötümü oldu acaba??
yoksa KLASİK ''BENDE VAR NE OLURSA OLSUN İYİDİR'' mantığımı??
anlamış değilim...

dostum ben çok açık sözlülükle zamanında yanlış değerlendirme yaptığımı zaten söyledim. 2006 yılında yazdığım postları arasam bulsam üçaşağı beş yukarı şunlar yazar: efendim ben düşük bütçeyle crusier, racer tadı almak istiyosam elbette çin malı alırım ybr yi ne yapayım kuryemiyim diye de atar tutardım.
ama şu var ki - bu arada gayet acemiydim- 3 tane çinli değiştirdim. kaldı ki şu anda motorlarımdan biri de her ne kadar macar olduğunu iddia etse de saf kan çinlidir :)
yeni başlayan, tecrübesi olmayan kişinin tarz seçme lüksü yok ve olmamalı bence. bu işin dinamiği bunu gerektiriyor. ister çinli ister japon ister italyan bu işi ciddi öğrenmek isteyenler commuter tarzla başlamalı. bu esnada da motosiklet kullanmaktan zevk almak, kıvraklığını anlamak, güvenli sürüş yapabilmek için yakışıklı ama fonksiyonellikten uzak çinliden uzak durmalı.,
evet 2006 yılında ben bunu anlayamadım ve değiştirdiğim her motorda zarar ettim.şimdiki aklı olsa gider yok bana küçük kalır falan demeden alır bi ybr 10 bin km. tecrübe edinir sonra istediğim tarzla devam ederdim.

ama şu an çinli kullanıyorum ve bi sıkıntık da yok çünkü artık yolun başında değilim.kullandığım motorun beni nerde ne zaman zora sokacağını bildiğim ve de limitlerini zorlamadığım için beni tatmin ediyor güvenliğimi de tehlikeye düşürmüyor. ama 20 yaşındaki biri için aynı şey geçerli olmayabilir.

bu arada tekrar edeyim. - bunu da hep yazdım- gördüğüm çinliler içinde en kaliteli malzeme hissine sahip olan motor zealsundur. ancak distribitör problemi olduğu aşikar.

ben yukarıdaki yazımı da topik sahibi arkadaşın ehliyetini yeni almış ve tecrübesiz bir sürücü olmasına binaen yazdım. yoksa benim tanıdğım gayet tecrübeli ve de çin malı 125 cc makinayld 50 bin devirip ancak motor yaptıran arkadaşlarım var. ama onlar motorlarıyla adeta konuşabiliyolar, tıpkı senin gibi. ama böyle bi şey ben dahil herkesin harcı değil...

genel olarak arkadaşım ben çinli düşmanı değilim :mrgreen: en nihayetinde benim kullandğımı makinede 2009 gsxr1300 değil 2001 model orta sınıf bi makina. benim motorumun ikinci el değeriyle 0 km çin malı alabilrsin mesela. o yüzden beni birazcık tanıyanlar bilirler ki bende. "BENDE VAR NE OLURSA OLSUN İYİDİR'' mantığı yoktur :)

umarım herkes motoruyla hem sorunsuz hem de kazasız günler geçirir...

dostum ben çok açık sözlülükle zamanında yanlış değerlendirme yaptığımı zaten söyledim. 2006 yılında yazdığım postları arasam bulsam üçaşağı beş yukarı şunlar yazar: efendim ben düşük bütçeyle crusier, racer tadı almak istiyosam elbette çin malı alırım ybr yi ne yapayım kuryemiyim diye de atar tutardım.
ama şu var ki - bu arada gayet acemiydim- 3 tane çinli değiştirdim. kaldı ki şu anda motorlarımdan biri de her ne kadar macar olduğunu iddia etse de saf kan çinlidir :)
yeni başlayan, tecrübesi olmayan kişinin tarz seçme lüksü yok ve olmamalı bence. bu işin dinamiği bunu gerektiriyor. ister çinli ister japon ister italyan bu işi ciddi öğrenmek isteyenler commuter tarzla başlamalı. bu esnada da motosiklet kullanmaktan zevk almak, kıvraklığını anlamak, güvenli sürüş yapabilmek için yakışıklı ama fonksiyonellikten uzak çinliden uzak durmalı.,
evet 2006 yılında ben bunu anlayamadım ve değiştirdiğim her motorda zarar ettim.şimdiki aklı olsa gider yok bana küçük kalır falan demeden alır bi ybr 10 bin km. tecrübe edinir sonra istediğim tarzla devam ederdim.

ama şu an çinli kullanıyorum ve bi sıkıntık da yok çünkü artık yolun başında değilim.kullandığım motorun beni nerde ne zaman zora sokacağını bildiğim ve de limitlerini zorlamadığım için beni tatmin ediyor güvenliğimi de tehlikeye düşürmüyor. ama 20 yaşındaki biri için aynı şey geçerli olmayabilir.

bu arada tekrar edeyim. - bunu da hep yazdım- gördüğüm çinliler içinde en kaliteli malzeme hissine sahip olan motor zealsundur. ancak distribitör problemi olduğu aşikar.

ben yukarıdaki yazımı da topik sahibi arkadaşın ehliyetini yeni almış ve tecrübesiz bir sürücü olmasına binaen yazdım. yoksa benim tanıdğım gayet tecrübeli ve de çin malı 125 cc makinayld 50 bin devirip ancak motor yaptıran arkadaşlarım var. ama onlar motorlarıyla adeta konuşabiliyolar, tıpkı senin gibi. ama böyle bi şey ben dahil herkesin harcı değil...

genel olarak arkadaşım ben çinli düşmanı değilim :mrgreen: en nihayetinde benim kullandğımı makinede 2009 gsxr1300 değil 2001 model orta sınıf bi makina. benim motorumun ikinci el değeriyle 0 km çin malı alabilrsin mesela. o yüzden beni birazcık tanıyanlar bilirler ki bende. "BENDE VAR NE OLURSA OLSUN İYİDİR'' mantığı yoktur :)

umarım herkes motoruyla hem sorunsuz hem de kazasız günler geçirir...

Kendim zealsun crusier kullanıyorum kanunide kullandım kanunide yorulursun ama zealsunda bu dahada az safhalara düşer ben bunun farkına vardım.

bende tiger 250 s var kayed mennunm tıtreme var dıyorlar acaba benmı hıssedmıyorum 3500km yabdım daha görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar