zafer kutlaması (serseri değiliz...)

Mersinde olmayı çok isterdim... Yüreklerinize sağlık arkadaşlar..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler
Adanaya Sevgiler

Mersin İl Temsilcisi
Dün Akşam Yaptiğimizla öyle Gururlaniyorum Ki Yazilanlari Okudukça Ben Bile Inanamiyorum Bunlara. Ben Sadece şehitlerimize Minnet Olarak Orada Olmayi Istemiştim. Ve Oradaydim... Ne Mutlu Bana Ki, Muhtaç Olduğum Kudreti Damarlarimda Taşiyorum(uz) Ve Benim Gibi Olan Insanlarin, Kardeşlerimin, Dostlarimin Arasindayim(iz) Hepinizi Hala Seviyorum...

slm arkadaşlar
dün aranızda olmak isterdim fakat mersinde değildim.
okudukça gururlandım. herkese teşekkür ederim.
ne mutlu TÜRKÜM diyene
görüşmek umuduyle

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Tekerinize taş değmeye, bu güzel günü bizimle paylaştığınız için teşekkürler. :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
Oradaydim...

Biz Oldum Olasi Böyle Sarhoş
Böyle Umursamaz...
Bu Ilk Saltanatimiz Değil, Biliyorsun.
Yaşamak; Bir Siyah Mermerdir Işlediğimiz,
Adimiz Serseri Bizim,
Ama Içimiz Değil; Biliyorsun...

benimseyen,beğenen,takdir edip, "bende orda olmalıyım" diyen herkeze çok ama çok teşekkürler.
bilinmeli ve öğrenilmeli artık, bizler (bilinçli motosikletçiler) varız ve vaar olmaya devam edicez...
sevgiler

Helal Olsun Kardesim

BAYRAKLAR hazırlandı.kimi motoruna kimi boynuna bağladı BAYRAĞINI ve bastık gaza.motorların sesi,alarm sesine,kornaların sesi ise karışırken geceye, "şu bi avuç motorcu ne yapıyor" diye bakan şaşkın gözler yorum yapa dursun,çoktan arabalar destek vermeye başlamıştı bile.yayaların alkışları ve aradabir duyulan ıslıklar bizi daha mutlu ediyordu.evet bi avuç motorcuyduk dün gece, ama biz hem ZAFER bayramımızı,hemde bilinçli motosikletçi olduğumuzu anlatmak istiyorduk.anlattık,destek aldık.
dün birde bomba şoku vardı mersinde .halbuki biz ZAFER bayramını kutlamak için bayraklarımızla çıkacaktık caddeye.ama o lanet olay odu ve biz nasıl gitmeyiz olay mahaline.gittik te.balkonlarından BAYRAK sarkan ev sakinleri bizleri izliyordu.çok ama çok üzgün bir okadarda guruluyduk.
biz bayraklarımızla mersini değil yürekleri gezdik dün gece.
bayram kutlamasını motosikletçiler nasıl yapar,bombanın eylemini nasıl yapar gösterdik.birde bu çocuklar serseri değil dedirttik kimi yüreklere.
dün gece bir avuç kişiydik.bir avuç dost, zafer sevdalısı...
eren,ciks,nezih,muzo,ahmet,yunus,mustafa,sencer ve kaan.
hepinizi çok seviyorum.

BU YUCE DAVRANISINDAN DOLAYI SENI CANI GONULDEN TEBRIK EDIYOR VE DESTEKLIYORUM SENIN GIBI YUREKLI ARKADASLAR BASIMIZIN TACIDIR HER ZAMAN YANINDAYIM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba süper olmuş bide öyle bir anlatmışsınki şiir gibi çok duygulandım :salut: tüylerim dikendiken oldu tebrik ederim:cat:

''FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''

biz kardeşiz motorcuyuz

gönüllerde hep yolcuyuz

yollar uzak olmaz bize

gidiyoruz hep sevgiyle

biz kardeşiz motorcuyuz

hep bir yürek bir oluruz

yollar uzak olmaz bize

biri düşse kahroluruz

kimse bize serseri demesin

yollarımızdan eylemesin

bizlerde canız yanarız

kaybettiklerimize ağlarız

ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken

analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden........2

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......

ya varya kaanın yazdıkları neysed gelen cevaplar bile yemin edrim beni duygulandırdı...yanlız olmadığımız için mutluyum

valla yazılacak ne varsa yazmıssınız nejıhın kırosuunun arkasında o bayragı sallamak gurur verıcıydı bem motorumla gelemedım ama kendım ordaydım bıde su vardı yolda bızı goren yayalar ve arabalar vardı bızı destekledıklerı ıcın hepsıne tesekur edıyorum bunu onceden pılanlamıs yapmıs olsaydık daha buyuk bır katılım oludu AMA BI ANDA OLDU ISTE bununlabıle mersını ayaga kaldırıyorsak pılamlanmıs olsa bız dunyayı yerımden oynatırız buna ınanın hepınızı cok sevıyorum motorcu arkadaslarım ıyıyıkı varsınız

yine ve yeniden söylemek geliyor içimden,
benimseyen,beğenen,takdir edip, "bende orda olmalıyım" diyen herkeze çok ama çok teşekkürler.
bilinmeli ve öğrenilmeli artık, bizler (bilinçli motosikletçiler) varız ve vaar olmaya devam edicez...
sevgiler

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar biz bence şunu söylemeyi unuttuk: biz hiç bir siyasi derneğe filan üye değiliz. 30 ağustosu kendimizce kutlamak istedik. kendi başımıza düşünüp, planlayıp, yaptık (ama hepimiz için yaptık). pişman değiliz, yine olsa yine yaparız. namus davası kardeşim.

29 ekimde de yapacakmıyız kardeşlerim?

helal olsun arkadaşlar. bir avuç motorcusunuz ama yüreğiniz çok daha büyük.

saygılarımı sunarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar