YZF-R6 rekora gidiyor.

Bir R6 ya da bir 600 RR yolunda ilerliyorum Bakalım kısmet.Alıcaz inşallah.
Ama şunu da söylemem lazım resimde ki siyah motor çok güzel ama ben şu kısa egzoslara gıccıkkkk oluyorum.

boy' Alıntı:
@Peril

Pardon? 1000RR R6'dan hantal mı? Hahahhaaaa :mrgreen:
Arada 50hp fark var yaw... Hayatında ne 1000RR ne de R6 kullanmamış biri olarak yorum yapma bence :)
kader 600 f kullanmış bir arkadaşımızdır:cat:

boy

@dostdark
kader 600 f kullanmış bir arkadaşımızdır

Arkadaşım avatarında içtiğin biranın etkisi hala geçmemiş anlaşılan.

1. Peril nickli arkadaşın adı Kader değil, Çiğdem.
2. Kader (destinyofrock) 600F kullandı ama yere yapıştı.
3. Yazdıklarımda 600F'in adı bile geçmiyor. 1000RR veya R6 kullanmaktan bahsetmiştim.
4. YZF R6'nın rekora gittiği falan yok.

arkadaşlar makına güzel bişi demiyorum ama ...
bi o kadarda hassas bir makına..
Türk yolunda zorlayamassın ..hor kullanamassın..
cek cumhuriyetinde ilk 2 sırayı R6 aldı ..
alırsın bır 600 F döve döve kullanırsın burası Türkiye..:) :queen: :rendeer:

ya valla ben r6 nın fazla sattıgına fazla ınanmamıs gıbıyım eskısehır,ankaradan sonra ıstanbuldayım daha r6 goremedım heryerde cbr600 var.Ama eger satıs rakamlarından emın senız onu bılmem

iyi hoş bir alet...hatta çok gösterişli..sexi...deli.hepsine ok.!lakin 25.000yatl civarı fiyatıyla..kalsın almam.bu paraya honda cbr1000rr.alırım.daha ne olsun!

600 cclik makinalar içinde r6 nın üzerine makina yok arkadaşlar.ben öyle biliyorum.lütfen daha iyisi varsa bilmek isterim.saygılar.

yamaha firma güzel üretim güzel satış rakamları güzel herşey güzelde ah şu yedek parça sorunlarını yaşatmasa ben başka bir marka kullanıcıyım aslında estetik olarak yamahaları severim ama kalbinde yatan hız ateşini daha da mükemmele taşıyan firma rakabetini de

600 cc kategorisindeki en iyi motor bence . boşuna o kadar para değil verdiğin paraya da değer yani . nasıl cbr 125 ile aprilia 125 arasında büyük fark uçurumu varsa bunda da öyle . aprilianın gösterdiği genel performansı ( sağlamlık, hız, yol tutuş vs...) hiçbir 125 cc gösteremez. Bu 600 kategorisinde de yamahanın elinde olan bir üstünlük işte :cat: . Boşuna o kadar para değil yani hakkını verir verdiğin paranın

yeni r6 ve rr yan yana parketsin soyle ilk hondanin yanina sizin gibi at gozluklu fanatikleri haric kimse varmaz kardesim kendinizi bosa kandirmayin ...

Süper alet,yırtıcı ve sert çizgileri olan bir makina,ucak kanadından esinlenerek yapılmış bir süpersport'tur...R1 ise ucağın burnundan esinlenerek yapılmış bir süpersport'tur...Keskin çizgileri sayesindegayet hoş bir racing...
sharing.html

600 cc kategorisindeki en iyi motor bence . boşuna o kadar para değil verdiğin paraya da değer yani . nasıl cbr 125 ile aprilia 125 arasında büyük fark uçurumu varsa bunda da öyle . aprilianın gösterdiği genel performansı ( sağlamlık, hız, yol tutuş vs...) hiçbir 125 cc gösteremez. Bu 600 kategorisinde de yamahanın elinde olan bir üstünlük işte :cat: . Boşuna o kadar para değil yani hakkını verir verdiğin paranın

Tekrar söylüyorum Aprilia ile Cbr farklı motorlar... Biri 2 zamanlı biri 4 zamanlı tabiki hız farkı olacak... Bence Aprilia ile Nsr karşılaştırılmalı... Ki Nsr efsane motordur.
Not: Bildiğim konuda yorum yaptım :p Ne 1000RR nede R6 kullanmadığım için bu konuda yorum yapamam... Sadece 600F tecrubem var...

dizayn harikada o kısa egzos a gıcık oluyorum one öyle ya sırf param olsa o yüzden almam rr alırım sırf egzosdan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar