YZF-R6 rekora gidiyor.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
r6222yd.jpg
Yamaha, YZF-R6 modeli ulaştığı satış rakamlarıyla 2006 yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

Japon motosiklet üreticisinin MotoGP tecrübesinden esinlenerek ürettiği YZF-R6, satış rakamlarıyla dikkat çekiyor. Dünya prömiyeri Katar'da yapılan ve ilk fotoğrafları yayınlanır yayınlanmaz çok sayıda sipariş alan motosiklet, açıklanan sektör rakamları doğrultusunda sadece mart ayında elde ettiği 452 adetlik satış rakamıyla dikkatleri üzerine çekti. Toplamda 635 adet satarak pazarda liderliği ele geçiren YZF-R6, çip kontrollü valf sistemi kullanılan 133 HP gücündeki motoruyla Yamaha'nın pistlerdeki deneyimini yollara yansıtıyor. Geliştirilen egzost sistemi sayesinde etkileyici bir sese kavuşan motosiklet dinamik görünümüyle öne çıkıyor.

Kaynak: Milliyet

Son düzenleme:
gerçekten mükemmel bi alet.bende bundan alıcam işallah ilerde :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
satmasa şaşardım zaten...
canım benimo ya..yook daha serisi 600lüklerde.

600cc 133hp, litre başına 222hp güç mü üretiyor bu motor :silent: Yuh artık!

Bu motorun deviri konusu firmanın başı ağrımamışmıydı, hatta yamaha makineleri geri çekmeyecekmiydi yahu? Hatırladığım kadarıyla Yamaha max devirinin 20000 olduğunu lanse etmiş sonradan foyası çıkmıştı. Umarım yalnış değilim... :silent:

Fiyatının da ülkemizde pek cazip olduğu söylenemez,aynı parayla 1000cc lik kaliteli bir alet alınabiliyorsa niye bunu seçeyim ki:silent:

1000rr al ozaman biraz daha hantalını seç ki ardak serilik farkını gör:bounce:
fiyat farkı mutlaka var,okadar da yakın değiller birbirlerine..

boy

@Peril
1000rr al ozaman biraz daha hantalını seç ki ardak serilik farkını gör
Pardon? 1000RR R6'dan hantal mı? Hahahhaaaa :mrgreen:
Arada 50hp fark var yaw... Hayatında ne 1000RR ne de R6 kullanmamış biri olarak yorum yapma bence :)

Skullhunter' Alıntı:
sadece mart ayında elde ettiği 452 adetlik satış rakamıyla dikkatleri üzerine çekti. Toplamda 635 adet satarak pazarda liderliği ele geçiren YZF-R6,
Kaynak: Milliyet

erhan abicim Milliyetde yayınlandığındığına göre tr satışları herhalde...ben yerinde olsaydım dünya satışlarınıda öğrenirdim...google emrinde birazda Japoncan varsa ne mutlu sana...:queen:

yok abicim kawi varken bu bana bomboş geliyor ayrıca 129Hp ZX6R ! pek bişiy farketmiyor ama fiyata vurunca sis aralanıyor!

boy' Alıntı:
@Peril

Pardon? 1000RR R6'dan hantal mı? Hahahhaaaa :mrgreen:
Arada 50hp fark var yaw... Hayatında ne 1000RR ne de R6 kullanmamış biri olarak yorum yapma bence :)

bana baksana sen kim demiş r6 kullanmadığımıibilmeden sen yorum yapma bence:bounce:
hantallığı ağırlık anlamında söyledim..boşuna 1000 lik olmamış hızlı gidecek tabi..ben 600lükler arasında en serisi r6 dedim,daha iyi okursan sevinirim.kalkıp ta 600 lükler arasında 1000liği koyan adam bilmez onu,ben değil:bounce:

r6 gerisi yalan 600lükte.kullandım ve süper bir alet.:cat:

Peril' Alıntı:
1000rr al ozaman biraz daha hantalını seç ki ardak serilik farkını gör:bounce:
fiyat farkı mutlaka var,okadar da yakın değiller birbirlerine..
Arkadasım sen hiç dergi okumuomusun arasında çok fark yokki 2500 ytl en fazla okadar daha veririrm 1000 cc lik r1 alırım ama sen cidden anlamıosun motordan....

bence şu ss ler için binmeyenler konuşmasın ya valla komik oluyo.
biz konuşmuyoz böle kesin net. konuşanlara bakıyorum da genelde scooter...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alamayacağız Binemeyeceğiz.Sadece seyredebiliriz Tüüüühhhhhhhhhhh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar