"ABS'li motor uzun mesafede durur" diye saçma sapan bi düşünce belirmiş kafalarda ki öyle olmuyo o iş. ABS DEVREYE GİRERSE uzar fren mesafesi. ABS'li motorda da pekala ABS'siz motor gibi fren yapılır. Zart diye ön frene abanıyorsan ya fren yapmayı hakikaten bilmiyorsundur ya da aciliyetten/panikten abanmışsındır ve de yere kapaklanmayıp sağsalim durursun.
Amma bok attınız ABS'ye be!
Biri de demiş, cbr ktm'yi tokatlıyomuş! Vay anam vay!
Bu R25'e binenlerin zaten %95'i kendini geleceğin Rossi'si sanıyo. "ABS gerekmez ben düşmem" bok düşmezsin, "maksimum hız her şeydir" paso tapa gaz gidiyon zaten?
Ya benim öyle pek bi sürmüşlüğüm yok; ama bi şeyleri bilmek için kıçını ille de seleye koymak gerekmiyo. Bu kadar da boş yazmayın ya.
bunları yazıp egonuzu kustuktan sonra rahatladınız zannederim ?
Düşüncem, birkaç aklı salim arkadaşın da söylediği gibi 2 motorun da kendine has birkaç ayırt edici özelliği var.
r25 son hız,ivmelenme,özellikle çift silindir
rc250 yi ilk duyduğumda çift zannediyordum öğrendim ki tek imiş, tek olması ve oturuş pozisyonu vana göre dezavantajları, onun dışında bahsi geçen lastik, amortisör ve abs si ise ktm nin avantajlarıdır.
Motor alınmadan önce ben ne istiyorum diye sorgulanıp duruma göre yönelim gerçekleştirilir.
R25 zaten kalbinizi çalmış anladığım kadarıyla, kurcalamanın alemi yok
Hayırlısı olsun.