YZF R125 bir sorum var arkadaşlar.

Baktım da anşamadığım şu...
4 tane balata olunca her biri bir vitese mi ait oluyor ?...:silent:.

Bizim bildiğimiz balata 4 lü veya 5 li set olur...
Şanzımanla motor kısmını birbirinden ayırır...
Yani 1. viteste neyse 5. viteste de odur...

Arkadaş 1. vitesle 2 viteste sorun yaşıyormuş...
Büyük ihtimal debriyaj teli gevşemiş, ya da zinciri çok gevşek , veya gergin....

Çok uzak ihtimal 1. ve 2. vites dişlisi aşınmış olabilir...
Ama dediğin gibi her vitesin balatası ayrı olmaz..
Yada biz bişey bilmiyoruz... :p

HOCAM doğru Zincir gayet Gevşek duruyor. onu belirli bir KM den sonra Sıkıcaklarmı peki ?
YAda bu servisteki USTA neden Birşey yok 6000 KM yi bekle dedi ? :S

Sa. arkadaşlar yeni üye oldumda 1 sorum olucaktı ben kasımın 20 sinde yamaha bayisine gittim yzf r125 alıcaktım bana bittiğini söylediler 2014 ü bekliyiceksin dediler 2014 de hangi ayda gelir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim. TEŞEKKÜRLER

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Sa. arkadaşlar yeni üye oldumda 1 sorum olucaktı ben kasımın 20 sinde yamaha bayisine gittim yzf r125 alıcaktım bana bittiğini söylediler 2014 ü bekliyiceksin dediler 2014 de hangi ayda gelir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim. TEŞEKKÜRLER

genelde mayıs-haziran aylarında geliyor yanlışım varsa düzeltin

Aynı sorun benim Cıbır 125'de de var hatta baya oldu. Vites geçişleri kemikli baya. Hele hele 1 - 2 arası gelen ses içimi acıtır oldu. Takipteyim :) Nedenini öğrendiğinde burada paylaşırsan sevinirim :)

yağını değiştir yağ ne koymuşlar aynı sorun bendede vardı ıpone kullanıyorum 2000 km kullandıktan sonra hafif olarak başlıyor yağ ile alakalıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar