yyaarrdıımmmmm

ben jilun marka 125 city comfortdan aldım daha bismillah ilk haftadan 750 km yaptım :d yalova armutlu gezdim düşününartık hiç sorun çıkartmadı saar gibi ama arada bir marş almıyor kontağa elektirk gelmiyor deli olcam akü dolu eminim çünkü yaklaşık 1 saat farları açı bıraktım sonra marşa bastım bastı cnavr gibi ama arada bir marş almıyor bir yerde temasızlık var anlamdım yardım edin lütfen yolda bırakıyor arada br orta ayağa kaldırmak da çok zor oluyor

İyiakşamlar.
Öncelikle hayırlı olsun motorunuz. Kazasız sürüşler dilerim.
Öncelikle akü kutup başlarının sıkılı olup olmadığını kontrol edin. Çoğunlukla eksi kutbun tam sıkılı olmayışından bu sorunu yapabiliyor.

ilk günden 750km yapılmazki :) alışma denen bişey var :) 2 günde ilk bakımını getirtmişin sen :) marşa giden kablolardan olabilir. marş kömürleri fabrikadan arızalı çıkabilir. bissürü şey :)

ben jilun marka 125 city comfortdan aldım daha bismillah ilk haftadan 750 km yaptım :d yalova armutlu gezdim düşününartık hiç sorun çıkartmadı saar gibi ama arada bir marş almıyor kontağa elektirk gelmiyor deli olcam akü dolu eminim çünkü yaklaşık 1 saat farları açı bıraktım sonra marşa bastım bastı cnavr gibi ama arada bir marş almıyor bir yerde temasızlık var anlamdım yardım edin lütfen yolda bırakıyor arada br orta ayağa kaldırmak da çok zor oluyor

hayırlı olsun arkadaşım arızaların bunlardan ibaret olabılır 1 kutup başların gevşek veya oksıt olmuş 2 marş motorunun kablolarını konturol et3 marş motorunun komurlerı var içine bıtmış ola bılır otomatık ateşleme oldagu için cdı de veya bobınınde arıza olabılır bunları ugraşmak ıstemıyorsan srvıse gıt enıyısı

125 city comfort modelinde kontak 3 pozisyondur..off-on-park.. kontagı sona yani parka açarsan marş basmaz .dıkkat et derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar