- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar nasılsınız 
Beni çoğu kişi enduro düsmanı ve kaprisli biri olarak tanıyor
Çoğu cc rakibine laf attığım için koruma kıyafetlerinden yakındığım için çoğu kişiyle papaz oldum
Her neyse olaya gelince
Dün benim ezik motorla Sliders eritmek adına yollara düştüm.Kapalı otobanda antreman yaptım.Frenaj ve ters kontrayı yapabildiğim en iyi şekilde yapmaya çalıştım.Tüm bunları yaparken tam takımdım.Sabah 11 den Akşam 6.15 e kadar bunları yaptım.Yorulmuştum tulumun içinde canım çıkmıştı
Eve gidip duş aldım ve kahve içmek için dışarı çıkmak istedim.Apaçi gibi gezerkene bilen bilir belki Bursa / FSM Bulvarında ceza yedim "77" Tl kasksız ve bilinçsiz motor kullanmaktan.İnanın cezaya bakınca yüzüm kızarıyor.Benki giyim kuşam konusunda asla laf ettirmezdim.Demem o ki cezayı geçin bakkala giderken dahi kask takın arkadaşlar.Artık çoğu yerde çevirme var umarım bu olaylar talihsiz kazaları önler.
SABAH ------------------------------------------------------------------------------------------- AKŞAM
Beni çoğu kişi enduro düsmanı ve kaprisli biri olarak tanıyor
Dün benim ezik motorla Sliders eritmek adına yollara düştüm.Kapalı otobanda antreman yaptım.Frenaj ve ters kontrayı yapabildiğim en iyi şekilde yapmaya çalıştım.Tüm bunları yaparken tam takımdım.Sabah 11 den Akşam 6.15 e kadar bunları yaptım.Yorulmuştum tulumun içinde canım çıkmıştı
SABAH ------------------------------------------------------------------------------------------- AKŞAM