Yuvacık Barajı 2

Selam arkadaşlar...Acımız, kaybımız büyük.:pale: Onur Sual arkadaşımızın vefat haberini okuyup başsağlığı mesajı yazdıktan sonra moralim çok bozuldu. Can sıkıntısıyla ne yapacağımı bilemezken güzel manzarası ve huzur verici doğasıyla her zaman gözde olan Yuvacık Barajı aklıma geldi. Hem stres atayım hemde siz değerli MT üyelerine ve misafirlere tekrar Yuvacık Barajı görüntüleri sunayım dedim. Toplam 60 km.lik gezim esnasında ara ara son kaza haberleri beynimde canlansa da sağ salim eve dönmeyi başardım.:)

s6001109mz7.jpg

s6001111wc7.jpg

s6001113jb6.jpg

s6001117eg8.jpg

s6001118lt9.jpg

s6001130wj4.jpg

s6001132sh8.jpg

s6001134am0.jpg

s6001135jq9.jpg

s6001137pi2.jpg

s6001144od1.jpg

s6001146yp7.jpg

s6001147ic8.jpg

s6001148uq5.jpg

s6001151ox6.jpg

abi yine mi yuvacık gitme artık şuraya yada fotoları koyma bari acayip canı çekiyo insanın:salut:

cok güzel gezi olmus

Teşekkür ederim Konstantin.:)

Abim süper bir geziye daha imzanı atmışın.Son fotoda çook etkiliyci.

Sağolasın Hay.alper.est vakit buldukça geziyorum. Aşağı yukarı 40 fotoğraf çekmiştim ama büyük bir kısmını eleyerek bunları yükledim beğendinizse ne mutlu bana.

süper abi allah kaza bela vermesin

Teşekkürler CBA kaza haberleriyle bunalmışken belki gezmemem lazımdı ama duramadım. Sizlerden de gezi yazısı bekliyorum hadi bakalım.:cat:

fotolar harika güzel gezi olmuş...

Teşekkürler m.s sendende yeni motosikletinle gezi yazısı bekliyoruz.

Son düzenleme:
Su içinde yaşayan balıklar suyun kıymetini bilmezlermiş,izmitte oturmama rağmen yucavık resimlerine bakarken imrendim doğrusu bu hafta hazır tatilde iken bir tur atmak vacip oldu üzerimize sağol toraman yuvacık resimleri için..

abi yine mi yuvacık gitme artık şuraya yada fotoları koyma bari acayip canı çekiyo insanın:salut:

Kocaeli civarında en çok beğendiğim 2 gezi yazısı haricinde defalarca gittiğim bir yer. Aslında Sakarya gezisi planlıyordum ama bir dahaki sefere inşallah.

abi ne kadar güzel yerler ya vaktim olsada bende gezsem oralarda :salut:

Gerçekten güzel yerler herkese tavsiye ederim.:cat:

Son düzenleme:
Kadri abi senin de dediğin gibi kaza haberlerinden sonra bu fotoğraflar çok iyi geldi. Üstüne üstlük bir de bu güzel ülkemin bu güzel yerleri insanı cezbediyor.:)

bunu (ç)aldım :)
Nice gezilerini görmek isterim.
Aklıma birşey takıldı bulunduğunuz ilin mt gurubuyla hiç gezi planınız yok mu ?

Su içinde yaşayan balıklar suyun kıymetini bilmezlermiş,izmitte oturmama rağmen yucavık resimlerine bakarken imrendim doğrusu bu hafta hazır tatilde iken bir tur atmak vacip oldu üzerimize sağol toraman yuvacık resimleri için..

Hocam en kısa zamanda gidin görün havanın durumuna göre gerekirse piknik yapın mükemmel yerler insan huzur buluyor kafa dinliyor.:)

Kadri abi senin de dediğin gibi kaza haberlerinden sonra bu fotoğraflar çok iyi geldi. Üstüne üstlük bir de bu güzel ülkemin bu güzel yerleri insanı cezbediyor.:)

Nice gezilerini görmek isterim.
Aklıma birşey takıldı bulunduğunuz ilin mt gurubuyla hiç gezi planınız yok mu ?

Bu hafta motosiklet kazaları o kadar üstüste geldi ki Oğuz gerçekten çok bunaldım. :pale: Yollarda her ne kadar özgürlük duygusunu hissetsemde bunları düşünmeden edemedim. Fakat bir yandan hayat devam ediyorken tutkum bitmezken böyle trafiği sıkışık olmayan güzel ve sakin yerlerde gezerek bir nebze rahatladım. Sitede olduğum müddetçe Allah ömür verirse bu tip gezi yazılarına devam edeceğim.

Fotoğrafın biri değil hepsi helal olsun sana.:) Ayrıca hepinize..:cat:

Onur Sual arkadaşımızın vefatı hepimizi derinden yaralamışken döndüğüm zaman birde Ankara'daki genç kardeşimizin vefat haberini gördüm ve daha da yıkıldım. Bunu da belirtmek istedim. Aşağı yukarı 15 senedir motosiklet kullanıyorum açık söylüyeyim eskiden yollarda doğru düzgün tehlike yaşamazken son 2-3 senedir bariz bir şekilde araba sürücülerinin biz motosiklet kullanıcılarına saygısız umursamaz tavırları çoğaldı. Pek umudum yok ama inşallah düzelme olur.

Son düzenleme:
çok güzel ve havası gerçekten çok temiz bir mekan,güzel gezi olmuş resimler için teşekkürler.. :)

fotolar için teşekkürler
yağmurlu bir İzmir gününde güneşe hasret kaldık yaww
gözüm gönlüm açıldı resmen :)

bu güzel gezi resimleri için teşekkür. ehliyeti alayım hele oraya gelecem yardımcı olursun dimi. canım çekti valla

çok güzel ve havası gerçekten çok temiz bir mekan,güzel gezi olmuş resimler için teşekkürler.. :)

Sağolasın alp_toker ilimizin en gözde yerlerinden biri burası. Yazın otobüslerle çok gelen oluyor ama benim tercihim motosiklet.:)

fotolar için teşekkürler
yağmurlu bir İzmir gününde güneşe hasret kaldık yaww
gözüm gönlüm açıldı resmen :)

Beğenmeniz benim bütün gezi yorgunluğumu unutturuyor..:) Hayret daha ılıman bir iklime sahip İzmir'de güneş yokmu? Bizde de o gün güneş kendini gösterince fırsatı değerlendirdim.:)

güzel gezi paylaşım için teşekkürler.

Çok sağolun osmx beğeni oldukça gezi yazılarım devam edecek inşallah.:) Aslında buranın gezi yazısını daha önce yaptığım için tekrar hazırlamayacaktım ama doğasının güzelliği beni yine kendine çekti.:cherry:

bu güzel gezi resimleri için teşekkür. ehliyeti alayım hele oraya gelecem yardımcı olursun dimi. canım çekti valla

Sağol adnnakn aslında daha fazla foto. çekmiştim ama eve geldiğimde baktım ki bir önceki Yuvacık barajı gezi yazısındaki fotolara benzeyenler var. O yüzden onları eledim geriye bunlar kaldı.:) Ehliyet olayı tabiiki önemli onsuz yola çıkılmaz, aldığın zaman bu taraflara gelmeye karar verdiğinde özelden mesaj çek "abi ben geliyorum" de yeter.:cat: Seve seve yardımcı olurum.:)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar...Acımız, kaybımız büyük.:pale: Onur Sual arkadaşımızın vefat haberini okuyup başsağlığı mesajı yazdıktan sonra moralim çok bozuldu. Can sıkıntısıyla ne yapacağımı bilemezken güzel manzarası ve huzur verici doğasıyla her zaman gözde olan Yuvacık Barajı aklıma geldi. Hem stres atayım hemde siz değerli MT üyelerine ve misafirlere tekrar Yuvacık Barajı görüntüleri sunayım dedim. Toplam 60 km.lik gezim esnasında ara ara son kaza haberleri beynimde canlansa da sağ salim eve dönmeyi başardım.:)
[/IMG]

Ölenin ardından sadece yas tutulur..:farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar