Selamlar
Bmw F800S motosikletim yağ pompası arızalandığı için yatak sardı, kilitlenecek düzeyde değil ama yataklar zarar gördü.
Fiziken gidip alabilirim Avrupa dan.
nere gidiyon? vize randevusu alabilecen mi? randevuyu alsan vize verecekler mi? harcı, pasaportu, uçak bileti derken... :queen:
Selamlar
Bmw F800S motosikletim yağ pompası arızalandığı için yatak sardı, kilitlenecek düzeyde değil ama yataklar zarar gördü.
Fiziken gidip alabilirim Avrupa dan.
Hacı adam çifte vatandaş olabilir, AB'de oturma ve çalışma izni olabilir, belki T.C. vatandaşı olmayıp AB vatandaşı olabilir, eşi AB vatandaşı olabilir.
Ben çifte vatandaşım eşim randevusuz, masrafsız ( sadece acente parası ) formalitesiz nüfustan evlilik kağıdı ve benim pasaportun fotokopisi ile bir günde bir yıllık doksan gün kalmalı çoklu girişli Yunanistan'dan schengen vizesi aldı.
TÜV e girdiginde motor no tutmazsa ne yapilacak, 1, fatura 2.yeni ruhsat eeeee sonra zor durumlara düsersin,hab fatura legal yoldan olsa bile gümrük kdv,ötv vergilerinin ödendiginin belgeleri, sonrada yeni ruhsat resmi makamlarda muamele yürütürken cok üzülürsün haberin olsun.