Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışından Sandık Motor Getirebileceğim Site Önerisi Arıyorum
benimde hep yurtdışından sandık motor getirebileceğimi iddia eden bir site yapıp, milleti dolandırasım var.
çok değil, şöyle bir z500 parası + ekipman parası çıksın yeter.
Henüz bir eyleme geçemedik, Motor Bursa da Mototech İbrahim Usta'da
Benim de acelem yok yeni motor aldığım için, hatta bugünlerde motor tamirine ayıracak bütçede kalmadı ama halledeceğiz bir şekilde
6 Aylık bir bekleyişin ardından 3 gün önce motorumu teslim aldım. 10.000 km de çıkma bir motor buldu İbrahim Usta ( Mototech Bursa ) Kendi motor bloğumu kullanarak motor içi parçaları vs diğer motordan alarak sorunsuz hale geldi. Rodajını yapıyorum şimdi...
Şu dünyanın en tipsiz kadını olan bakan Hollanda ile dravdan kapışmasa Boonstraparts'dan iğneden ipliğe her şeyi getiriyorduk hatta blok bile getirme şansımız vardı. Bu denyo kadın yüzünden adamlar koskoca Türkiye'ye mal vermeyi bıraktılar. Şu an Afrika'nın en kabile ülkesine blok, kaliper, pandizot vs yolluyorlar ama Türkiye'ye 3'ün 1'i. Damat denen köse zamanında da bu işler 150 Euro ile sınırlandırıldı. Şu anı konuşmaya bile gerek yok. Mok Parti doblocu ve motosiklet sürücüsünün düşmanı.