11 aylık "hort"umuz hayırlı olsun. Doğduğu günü dün gibi hatırlıyorum. :rendeer:
gidin gürcistan dan 2. el alın yarı fiyatına arabalarda bu şekilde motorlardada böylemidir bilmiyorum tek yapmanız gereken yılda bir gürcistana giriş yapıp 2-3 gün kalıp işlemleri halledip geri dönmek hesaplayınca yine karlı çıkıyorsunuz işlem yapmaya giderkende hem gezmiş hemde tatil yapmış olursunuz
Bkz: arama butonuna inanmak
Peki başka birşey sorim yurtdışından plakasız sıfır veya ikinci el arazi motoru getirmek istesek prosedür farklımı olacak çünkü plaka ruhsat çıkartma derdimiz yok sadece vergisini ödeyip geçirebilirmiyiz veya ikinci el bir cross motosikletin vergisi sıfırı ile aynımı olacak ?
kim açmış lan bu konuyu diye girdim, ben açmışım
saka bir yana hala içimde cb300f aşkı yanıyor. bir gelse, bedenimi satar yine alırım onu. yok lan ağır oldu bu. şaka şaka bedenimi satmam ama ruhumu satabilirim.
isterseniz size en yakın honda bayisi ile gidip konuşun "Normalde getirilmeyen bir modelinizi sipariş etmek istiyorum, Fiyat verebilir misiniz?" dediğinizde size daha net bir cevap verebilirler aynı zamanda firmanın kendisi getireceği için daha az sıkıntı çıkar ama fiyat ne olur bilemem.