Yurt dışından cafe racer klasik getirtmek?

200cc gibi düşük hacimli bi cafe racer getirtmek mantıklı mı? Türkiyede bu işi hakkıyla yapan varsa buradan halledelim, var mı bildiginiz?

Kendimiz gitsek turist olarak nasıl getirebiliriz?

Cc ve motor gücü düşük oldugu icin otv kdv durumu nasıl olur?

Taşıma maliyeti ne olur?

Motorlar custom oldugu için Klasik olmaktan cıkar mı? (Motor itibariyle 1990lık olacak)

İkinci el motor maalesef getirilmiyor.
Klasik olması lazım 20 yaş üstü idi sanırım. İşlemler uzun sürer ve bi motor parası daha vergi vs ödersin.

Cafe racer istiyorsan kendin yap dostum, bu tarzın felsefesi bu. Bi yığın para dökme oralara :)

Cafe racer istiyorsan kendin yap dostum, bu tarzın felsefesi bu. Bi yığın para dökme oralara :)

cok haklisin, biraz inceledim o kadar zor degilmis, en azindan dusuk cc lerde

suan inceliyorum honda cb leri

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

abi bi ekleme yapayım

ilk motorum olacak, ornegin cg125 lere baktım 50-70 beygir, cift silindir (1985-90)

bu bana fazla gelir mi bilemedim?

sana öyle bir mekan ve dost önereceğim ki ne kadar şanslı olduğunu farkedeceksin...

http://www.thebeastcavecycles.com/

Reşitpaşa..İstinye Parkı geçince sağdan girersin oralarda...ilgili kişi Eyüp Karakaya..bu forumdan niki ACAYÜP...

http://www.motosiklet.net/forum/members/acayup-37862.html

rakamlar çılgındır belki ama bir projen varsa Eyüp sana her konuda yardımcı olabilir...

bi köşeye not aldım, tesekkurler

size de sorayım,

ilk motorum olacağı icin 1990 modellerden 50bg civarı motorlar fazla gelir mi? Max 200cc olacak..
Ornegin cg125 50bg den fazlaymis

size de sorayım,

ilk motorum olacağı icin 1990 modellerden 50bg civarı motorlar fazla gelir mi? Max 200cc olacak..
Cg125'e kim demiş 50 beygirdir diye. 125'lik motor 10 beygir. Cc yükseltme yaparsanız 16 beygir veriyo 210cc'de.

Cg125'e kim demiş 50 beygirdir diye. 125'lik motor 10 beygir. Cc yükseltme yaparsanız 16 beygir veriyo 210cc'de.

ilandan gormuatum yanlis yazmislar demek, duzeltme icin tesekkurler

hangi motoru onerirsiniz bu is icin?

cb350 ler bulamadım satilik, cok guzel seyler cikabilirdi

Turkiyede neyden yapilir cafe racer?

size de sorayım,

Yapıcağınız işi başkası yapacak olsa da her konuda biraz fikriniz ve doğru bilgiye sahip olmanız gerekmekte. Aksi taktirde sizi çok güzel yolarlar ve bunun sıkıntısını yaşarsınız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar