Yurdumun insanından gına geldi artık

Bugün eve gelirken yine bir stres yine bir öfke ve motosiklet
kırmızı ışıkta bekliyorum sinyalim yanıyor sağa döneceğim yeşil yandı gaza bastım tam dönüyorum yayalar içinde döneceğim yola yeşil yakmışlar :jocolor: yurdumun insanı da yeşil yanıyor yeşil deyip laf yetiştirme çabasında sanki benim hatam trafik ışıklarına belediye mi bakıyor karayolları mı yaptıkları iş yarım ona ayrı bir kızıyorum bugün lowside oluyordum yolda asfalt erimiş yolun belli kısımlarında yanardağ gibi çıkmış tam da virajda şehrin merkezinde belediye görmüyor mu şikayet etmekten de ayrı bıktım
sabır sabır diyorum ama yayalar bizi araçtan saymıyor diğer araçlarda bizi saymıyor biz neyiz :silent:
bu arada motosiklet üzerinde çok küfretmeye başladım
ve yaya ile geçen münasebetin yolunu tarif edeyim çok saçma bir yol kimin çıktığı belli değil
img

içimi dökeyim dedim
kazasız sürüşler

Burada suç sende gibi. Döneceğini bildiğin halde viraja hızlı girmişsin. Yaya ne yapsın senin ışığını göremiyor ki. Onların hareketini görmen lazımdı

hata yok aslında bir çok kavşakta sağa dönerken yaya'ya yol ver tabelası vardır

Burada suç sende gibi. Döneceğini bildiğin halde viraja hızlı girmişsin. Yaya ne yapsın senin ışığını göremiyor ki. Onların hareketini görmen lazımdı
lowside oluyorum dediğim ayrı yer anayolda diğeri ise caddeden diğer caddeye geçerken oluyor

İzmire geldigim sene gormustum bu sacmaligi ilk kez.halen de ayni.
2 tarafa yesil yakarsan kaza olur yani.

hic isik koymasan oraya insanlar bakip temkinli gececek iken , sen ikisine de yesil yakiyorsun ikisi de bakmadan yola atliyor bu sefer.kim suclu simdi?

Boyle de sacma sapan beyinsizlikler iste.

ışıktan sonra dönüşlerde genelde oluyor bu durum ve gayet normal, yayalar için yanan yeşile de dikkat ederek dönmek lazım.. anormal olan bir durum yok bunda.

yayalarda sorun yok, birçok kavşakta benzer durum var dönüşlerde geçiş önceliği yayalarındır

Araç kullanırken yayaya, yayayken araç sürücülerine küfreden tek milletiz herhalde.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
dönsen bi türlü dönmesen arkadan gelen dingolar çarpabilir tehlikesi,
o değil de bazen kuralsızlık öyle güzel ki. bazen ama.

DKN

stresliydi olduğun zamanlarda durup biraz nefes al kendine gel öyle yola devam et. yoksa daha çok kazalarda atlatırsın. yayalarda geçsin işte yolun keyfini çıkarmaya bak sen :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün eve gelirken yine bir stres yine bir öfke ve motosiklet
kırmızı ışıkta bekliyorum sinyalim yanıyor sağa döneceğim yeşil yandı gaza bastım tam dönüyorum yayalar içinde döneceğim yola yeşil yakmışlar :jocolor: yurdumun insanı da yeşil yanıyor yeşil deyip laf yetiştirme çabasında sanki benim hatam trafik ışıklarına belediye mi bakıyor karayolları mı yaptıkları iş yarım ona ayrı bir kızıyorum bugün lowside oluyordum yolda asfalt erimiş yolun belli kısımlarında yanardağ gibi çıkmış tam da virajda şehrin merkezinde belediye görmüyor mu şikayet etmekten de ayrı bıktım
sabır sabır diyorum ama yayalar bizi araçtan saymıyor diğer araçlarda bizi saymıyor biz neyiz :silent:
bu arada motosiklet üzerinde çok küfretmeye başladım
ve yaya ile geçen münasebetin yolunu tarif edeyim çok saçma bir yol kimin çıktığı belli değil
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/XyO6Do1.png
içimi dökeyim dedim
kazasız sürüşler

yanlış anlamasan bişey diyicem evet çok doğru söylüyorsun motosikletleri araçtan saymıyorlar çoğu insan. ancak şöyle bir tespit yaptım kendimce eskiden scoterle o dediklerini yaşıyordum lakin motoru büyütünce daha cüsseli ha birde seside biraz bağırınca o zaman araçtan sayıyorlar korkuyorlar sesten ve cüsseden dolayı insanların kafasında şu bilinçaltı yerleşiyor ozaman ; lan bunun sesi çok güçlü bu çok hızlı bir araç en iyisi ben beklemede kalayım diye düşünebiliyorlar.

olası bir çarpma konusunda, haksız durumda siz olacaksınız hocam. yaya önceliği diye bir şey var

benim stresim bu hergün geçtiğim bir yol videoyu ben yaptım baktım sen stresten bahsettin bende paylaşayım dedim :)

Baktın yaya geçiyor frene basıp yol versen ne olur yani , zaten en kötü motor bile ulaşabileceği maksimum hıza çok çabuk çıkıyor , ne kadar zaman kaybedersin ki ? O önüne atlayan yaya için olumlu düşünmeni sağlayacak bir senaryo verim sana , belki durmayıp gitsen ilerde başına kötü birşey gelecek başına, o frene basmana sebep olan yaya aslında senin hayatını kurtarmış olabilir :bounce:

DKN

yanlış anlamasan bişey diyicem evet çok doğru söylüyorsun motosikletleri araçtan saymıyorlar çoğu insan. ancak şöyle bir tespit yaptım kendimce eskiden scoterle o dediklerini yaşıyordum lakin motoru büyütünce daha cüsseli ha birde seside biraz bağırınca o zaman araçtan sayıyorlar korkuyorlar sesten ve cüsseden dolayı insanların kafasında şu bilinçaltı yerleşiyor ozaman ; lan bunun sesi çok güçlü bu çok hızlı bir araç en iyisi ben beklemede kalayım diye düşünebiliyorlar.

yinede yol verip iki tekerin keyfini yolu uzatarak çıkarmak en güzeli :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

benim stresim bu hergün geçtiğim bir yol videoyu ben yaptım baktım sen stresten bahsettin bende paylaşayım dedim :)
https://www.youtube.com/watch?v=cxewFC7UsFM&feature=youtu.be

şehir içi scooter kullanın. şikayetleriniz birazda kullandığınız motordan kaynaklanıyo, siz farkında olmadan.

Son düzenleme:
yinede yol verip iki tekerin keyfini yolu uzatarak çıkarmak en güzeli :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

şehir içi scooter kullanın. şikayetleriniz birazda kullandığınız motordan kaynaklanıyo, siz farkında olmadan.
hiç şikayetçi değilim motosikletimden çok memnunum. benim tek şikayetim sinyalsiz dönenler ne yapacağını kestiremiyorsunuz buda bizde otomatik olarak paronayak yapıyor.

yol verin demişler fakat veremiyorsun bir sürü dingil sıkıştırıyor arkadan dursam tepeme çıkacak bugün o ufak sucu mu tüpçü nedir onun arabası vardı tabakaneye yetiştiriyor misali aksiyon kameram olsa ne olaylar çıkacakta
@barodi dediğin gibi böyle mantık var milletimizde benim bir tespitim daha var apaçiler trafikte sayılıyor bu kadar basit, al 40 tl ye king egzoz deli gibi sesi çıksın amortisörleri kes gitsin tipte serseri gibi olsun tamam kimse ilişmiyor

Gecmis olsun, sisli mecidiyekoy yonunde fulyaya dogru donen cevahirin yanindaki yol mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar