yurdum insanının bitmeyen artçı olma isteği

öncelikle herkese merhaba
yaklaşık 2 ay önce bir ybr125 aldım. daha önceden hiçbir tecrübem yoktu, sadece ehliyet kursunda bir kaç tur. ama ne olduysa motoru aldıktan sonra oldu. o ana kadar mırın kırın eden , almasan diyen , araba alsan ne işin var motorla diyen ne kadar insan varsa hepsi ,,, bir kere gezdirsene ? şuraya gidecem , bir atıversene dekmeye başladı.
kaskları yok korumaları yok...hatta bazısı kaskıma bakıp bunu niye aldın ki diye bile sordular :)
annem geldi .. hadi beni teyzene götür ...haydaaa :cyclopsan
eniştem geldi .. beni eve sen bırakacan ona göre.....hayır eniştemin yaşı 62 ve hayatında motora binmemiş ,,, diyemem ki senin kemiklerin içi hava dolmuştur biraz hızlansak kuş gibi uçarsın :mrgreen: kıvır babam kıvır
en son bir kız arkadaşım istedi.. e ona da hayır diyemedim :p ama gece rüyalarıma girdi "ya düşürseydim kızı ya birşey olsaydı" diye
velhasıl garip bir milletiz :queen:

asm

artçılık konusunda çocuklar çok hevesli çevremde

ama bindirmiyorum orası ayrı :)

bir kerede rahmetli dedem binmek istemişti,yürümeye mecali yoktu ama tehlikeli olur diye bindirmemiştim 500 m yol için (keşke bindirseymişim :()

herkes işi olduguna bakıyo işte hayat boyle devam ediyo.. Takma boyle seyleri kafana...

Tecrübeli olduktan sonra severim artçıları. 20 bin km motosiklet tecrübemin 15 bini artçılı geçmiştir heralde:mrgreen: Hiç bir yere kendi başıma gitmeyi sevmem çünkü.

hoşbulduk eyvallah :)
kuzenimin kız çocuğu var bırakın konuşmayı daha yürümeyi yeni öğrendi , motordan indirince kıyameti koparıyor

Yılmaz artçı olmayı sever misin peki :cherry: Hayır hazırlan yani :queen:

cbr2lt5.jpg

Onun çözümü bu ::evil::

artçı almak ciddi bir sorumluluktur. Trafikte herhangi bir olayda rider artçısından sorumludur. O yüzden artçı alırken lütfen önce artçınıza motosikletle ilgili bilgileri tam olarak verin. nerden inip binmesi gerektiğini, nasıl tutunması gerektiğini, virajlardaki hafif yatmanın normal olduğunu falan anlatın. sıcak bölgeleri özellikle söyleyin ve oralara dokunmamasını isteyin. tabi daha bir sürü madde var ama neyse.
onun dışında artçınız tecrübeli bir atçı değilse kesinlikle ve kesinlikle hız yapmayın. bu gibi durumlarda hız yapıp hem kendi hemde artçısının hayatını kaybettiği bir çok olaylarla karşılaştık. amn diyeyim önce emniyet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artçı almak ciddi bir sorumluluktur. Trafikte herhangi bir olayda rider artçısından sorumludur. O yüzden artçı alırken lütfen önce artçınıza motosikletle ilgili bilgileri tam olarak verin. nerden inip binmesi gerektiğini, nasıl tutunması gerektiğini, virajlardaki hafif yatmanın normal olduğunu falan anlatın. sıcak bölgeleri özellikle söyleyin ve oralara dokunmamasını isteyin. tabi daha bir sürü madde var ama neyse.
onun dışında artçınız tecrübeli bir atçı değilse kesinlikle ve kesinlikle hız yapmayın. bu gibi durumlarda hız yapıp hem kendi hemde artçısının hayatını kaybettiği bir çok olaylarla karşılaştık. amn diyeyim önce emniyet

Katılıyorum sana Dostum:cat:

hayırlı olsun motorun.Gerçektende aynen dediğin gibi.Fakat arkanda biri varken motora hükmetmek daha zor oluyor bunu unutma.mümkün olduğunca ahçı almamaya çalış:cherry:

hocam artçı demiyelimde yol arkadaşı diyelim bende seviyom motorun üstünde olmayı yolcu yada sürücü farketmez :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Artçısız gezmek eğlenceli olmuyor..... Arada sohbet etmek lazım dimi....

Artçıların kendi kilonuzdan daha az olmasına dikkat ediniz.... Yoksa çok büyük denge sorunu yaşarsınız.....

artçı varken motor daha iyi gidiyo daha iyi yol tutuyo benim kaçırdığım şeyleri söylüyooo örnek ( lan olm şu kız felaket bakıyo ) gibi yani o yüzdennnnn heheheheh

Artçısız gezmek eğlenceli olmuyor..... Arada sohbet etmek lazım dimi....

Artçıların kendi kilonuzdan daha az olmasına dikkat ediniz.... Yoksa çok büyük denge sorunu yaşarsınız.....

Full face kasklarda bişey duyulmuyor ki abi :mrgreen: Bağır bağır nereye kadar :queen:

Babamı taşıyorum 85 kilo :queen::queen: Ben 50 çok dengeli bir durum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar