Maçta 45.dakika...birazdan ilk yarı bitecek...skor 0-0...Gönlümüzden geçen kazanmak amac bu...Ama inanbiliyormusunuz...bu takımın inancla azimle TÜRKLÜK onuru ve şerefiyle bu maça asılıp kazanacağına...
bu futbolla ben hayır diyorum...ama varlarını yoklarını ortaya koyan takım bu olamaz...Fatih Hocanın tembel öğrencileri...2.ligden futbolcu seçip sahaya sürse bunlardan daha mükemmel oynardı buna inanın...
aha ilk yarı bitti...0-0
buraya yazıyorum...Biz bu futbolla biyere gelemeyiz...Fatih Hocanında kellesi gider 90.dakikadan sonra....
inşallah yanılırım...ama bu maçı kazansak nolur...Moldovayla 1-1 den sonra bana yalan artık..
Paranın satın alabileceği şeyler vardır...
bunlar paraya pula doymuş...
İnşallah utandırırlar beni...ama yenilecekler bence...inanmıyorlar...düşüncesizce doldur boşalt yapıyorlar...
Utanıyorum hepsinden...Fatih Hocada pılısını pırtısını toplasın gitsin...
Bari giderken aldığı trilyonları Mehmetcik kampanyasına bağışlasında yiğitliğin konuşmayla dayılıkla olmadığını öğretsin bize...
metehan Fatih Terim'in oyuncuları futboluna göre seçtiğinimi düşünüyorsun?
Adamları siyasi görüşüne göre seçiyorlar.Onun için son yıllarda milli takım bitti.Siyasetin girmedigi bir futbol vardı onada girdi.Ben artık milli takımın maçlarına bile bakmıyorum.
Bırak 1-0'ı 10-0 da yenilseler umrumda degil. Üzüldüğüm nokta yüreği milli takım için atan fanatiklerimize..
Son düzenleme: