Yunanistanı Yeneceğimizimi Sanıyorsunuz ...

Maçta 45.dakika...birazdan ilk yarı bitecek...skor 0-0...Gönlümüzden geçen kazanmak amac bu...Ama inanbiliyormusunuz...bu takımın inancla azimle TÜRKLÜK onuru ve şerefiyle bu maça asılıp kazanacağına...

bu futbolla ben hayır diyorum...ama varlarını yoklarını ortaya koyan takım bu olamaz...Fatih Hocanın tembel öğrencileri...2.ligden futbolcu seçip sahaya sürse bunlardan daha mükemmel oynardı buna inanın...

aha ilk yarı bitti...0-0

buraya yazıyorum...Biz bu futbolla biyere gelemeyiz...Fatih Hocanında kellesi gider 90.dakikadan sonra....

inşallah yanılırım...ama bu maçı kazansak nolur...Moldovayla 1-1 den sonra bana yalan artık..

Paranın satın alabileceği şeyler vardır...

bunlar paraya pula doymuş...

İnşallah utandırırlar beni...ama yenilecekler bence...inanmıyorlar...düşüncesizce doldur boşalt yapıyorlar...

Utanıyorum hepsinden...Fatih Hocada pılısını pırtısını toplasın gitsin...

Bari giderken aldığı trilyonları Mehmetcik kampanyasına bağışlasında yiğitliğin konuşmayla dayılıkla olmadığını öğretsin bize...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yhaaa bu fatih hoca cahilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii izlemiyom kardesim maclarini ne bicim hocadir bu gokhan denilen kereste forvette oldugu surece bis gol atamayız yhaa halamı anlamadı onun odun oldugunu adm gecen macta ben futbolcu degilim die bas bas bagirdiiii bide servet denilen yarmayi defansata oynattigi surece biz daha cok pozisyon veririz yunanlilara fatih hoca işi bilmiyosun su 3 adamı degistir bu takım herkesi ezer gokhan(forvet),servet,tuncay (yurumekte zorlanıyor dengesizin teki olmus )

Ahhh Saddama kızarsınız...diktatör diye...şimdi bu maçı alamayan takımı falakaya yatırmak farz olmazmı...yada servetlerinie el koyulacak deseniz nasıl iman gücüyle oynarlar tahmin edin...

ne Dedİmmmmmmmmmmmmmmmm...

İŞte TÜrk Futbol GerÇeĞİİİ....gÖmdÜler...1-0 ...ben Malimi Bİlİrİm ArkadaŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
valla ya attılar ulan ibo yaktın bizi :( ben bunu yazarkende vurduk direkten döndü ardanın şutu 86. dakka :(:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
puhahaha maca hangi akılla cıktıklarına baksanıza bu mac herseyin sonu degil yenilsekte olur onemli oln norvec maci bu işi burda bitirmek varken nie norvece birakiyoz ben onu anlamiyom fatih terim futbolcularina boyle konusursa futbolcular nasil hırslansın bu adamı tahttan indirmek lazımmmm hadi fatih hoca hedefini gerceklestirmek uzerisin 1. adımı attın yunanistana yenildin hadi norveci norvecte yen bakalım uyus herifler ustunusde drift yapayim lean sizin

şerefi halsiyeti onuru olan insanlar medyayla sidik yarıştıracağına istifa aderler....aldıkları paralar haram olsun...

bide imparator diyolar ...kafayı sıyıracağım...bu futbolcular Amatör kümede oynayamaz...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Mete_han

Abi ben topun her türlüsüne karşıyım, bir seni seviyorum.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şerefi halsiyeti onuru olan insanlar medyayla sidik yarıştıracağına istifa aderler....aldıkları paralar haram olsun...

bide imparator diyolar ...kafayı sıyıracağım...bu futbolcular Amatör kümede oynayamaz...

abi sakin yaww :cherry:dunyanın sonu degilki :) bu arada yunanlılara karsı ilk yenilgimizi aldık :pr:dedigin gibi bu futbolcular????:silent:(bunlarmı futbolcu ,hayatında hic top depmemis 75 lik nenem bile bunlardan ii kosar :cherry:) bisim mahalledeki 10 yasındaki bıcırıklara bile rakip olamaz

maç bitti geçmiş olsun miiletin milli duygularını sömürdüler gerçekten helal hepsine .....

aye abi ayarı verdi bana zürriyetsiz takım bu gece...:)sende olmasan kim sever beni...eyvallah...:p

yasinim valla havaya sıkacağım 3-5 tane şimdi...komşular şikayet edicek diye yemiyo...bunlarda hiçmi forma aşkı vatan sevgisi yok ya...ruhsuzlar...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İşin içine para girdi mi ne sevgisi kalıyor kocaman sevgi kelebeğim benim. :)

Geçmiş olsun, biraz seyrettim sonra bakmadım başından belliydi sonuç. :farao:

Yunanistan hakkıyla kazandı. bu gidişle Türkiye gruptan çıkamıyacak ben ona üzülüyorum.

oyun çok kötüydü yaa.bu maçı kazanamadık ama kazansakta ilerisi için pek bişey göremedim ben futboldan anladıgım kadarı ile emre yaşına ragmen top oynayamıyor.ya nebiliyim bizimkiler top oynamıyorda boguşuyor gibi geliyor bana.futbol kalitesi çok düşük takımımızın.hakan şükür yanlış kaleye koşarsa,altın pastan topu taça atarsa,hamit tatlı yemiş de çıkmış sanki koşmuyor.neyse gitti maç.

aurelio ya bir bakın adam nasılda oynuyor hepsi onun kadar koşsalar daha ne isterim yaww

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şaban şükür ve tümer olduğu sürece bu takım hiç...

Evlatlığı emre, kendine oynamaktan bşey yaptığı yok.... O gökhan (zan olan değil) baltasını kim aldı bu takıma yaa...:pr:

Tek inanarak oynayan adam aurellio ve arda...... Gerisi palavra....

bence gerizekalı tuncay hiç bi halt edemedi gerizekalının biride tuncayı çıkarmadı tümer napsın hakan napsın

hakan kazmadır inektir ama gelmiş geçmiş en iyi forvetimizdir bence :)

Adamlar paraya pula doymuş,egoları şişmiş patladı patlayacak,ders almayız ders veririz diyenlere işte böyle evinde dersini verirler.Olan yine seyirciye oldu. En büyük taraftar-oyuncu sahtekar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar