Yunanistan turu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vize işlemleri yaklaşık 500 tl tutuyor.
sınırda trafik sigortası yapılıyor 1 ay 80 euro.
yani yaklaşık 700 tl.

daha ayrıntılı bir izahat yapayım
10 yıllık pasaport harcı ve cüzdan bedeli 360 Tll.
biometrik fotoğraf 10 Tl
sağlık sigortası 38 Tl
vize 120 Tl
15 günlük yeşil kart sigortası 125 Tl
Beynelmilel ehliyet 265 Tl
Yurtdışı çıkış harcı 15 Tl

bu paraları bir tur şirketine versek gezeriz ama bizde kurt var,ille motorla gideceğiz:)

abicim harkulade gezmişsiniz valla tebrik ederim.. çok soruma cevap buldum ayrıca teşekkür ederim :)

Taaa Mersin'den gelip güzel gezmişsiniz vallahi, nicelerine İnşallah. :)

10 yıllık pasaportlarımız hazır, bu yaz zor ama Shengen vizesi alıp bir Yunan Adaları turu yapmayı biz de istiyoruz eşimle.
Peki orada motosiklet veya otomobil kiralamak istersek uluslararası ehliyet gerekli mi acaba, bunun için 265 TL mi ödemek gerekiyor?

Bir de bilen arkadaşlara sorayım, en ekonomik ve keyifli Yunan Adaları tatili nasıl yapılır sizce?

Benim aklımda Çeşme'den feribotla adalara geçip, akşamları pansiyonda konaklayıp feribotlarla adalar arasında gezmek var. Adaları iyice gezebilmek için motosiklet kiralamak mantıklı olur mu, yoksa gerek yok mu?

Özgürce gezmek daha cazip geliyor ama, turlara katılmak ne derece doğru ya da yanlış olur?

fotolar görünmüyor..başlığı açtım hevesim kursağımda kaldı valla...bu seneki planladığım geziyi atlatırsam bu rotaya araya makedonya ekleyerek gözümü dikmek istiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar