Yüksek Motosiklet Vergisi

Geçenlerde 2. el rks titanic 150 aldım.Bugün vergisini yaptırırken 400 lira istediler önceden hasarı var diye.Dostlar ne yapmalıyım,
yardımcı olur iseniz çok memnun olurum.

Nasıl yani hasarı var diye ? Hasarlı olması etki edecek olsa mtv ye degil trafik sigorta policene etki eder. Yada ben yanlis biliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vergi degil o sigortadir hocam

Bence de .Vergi olsa duramazsın :p
Baska acentaya daha git.400 TL cıkardıklarını sende bu yuzden baska acentaya geldigini soyle.İstediklerinde yarı fiyatına bile bulabiliyorlar.Tavsiyem Allianz sigortadan fiyat alman.Genelde uygun oluyor

aynen ben yanlış yazdım sigorta :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Adam elinden çıkarabiliyosan çıkar dedi motoru,ben de az biraz cahilim.muallakta kaldım

Sigortacılara git "abi ben motosikletimin sigortası için fiyat almaya geldim" de. 😅 2-3 sigortacıya git en uygununu yaptır.Benim bildiğim en uygun Demir Sigorta yapıyor.Demir, Ergo, Aksa sirayla bütün şirketlere baksınlar hocam.Bana 1.000 tl fiyat çıkaranda oldu ama araştirinca 210 tl ye yaptirdim.

aynen ben yanlış yazdım sigorta :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Adam elinden çıkarabiliyosan çıkar dedi motoru,ben de az biraz cahilim.muallakta kaldım

elinden çıkarabiliyorsan çıkar ne ya sen ödeme başkası ödesin hesabı.
arkadaşların dediği gibi başka yerden fiyat al ve motorunu mesajla sorgulat bak ne kazası varmış. Yaşın kaç?

hocam yaş 21,ilk motosikletim ben de anlamadım neden böyle oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar