Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Yani %25'i bile 80 küsur bir şey yapıyor. Çok fazla sanki...
Parça listesi elime geçti. Triumph'un resmi sitesindeki fiyatların genel olarak %30 daha üstünde duruyor fiyatlar. Sebebi KDV + Korlas'ın kâr marjı olabilir. Veya gümrükle alakalı başka vergiler de olabilir.

Yine de kaba hesapla yurt dışından parça getirip tamamını kendimin karşılaması çok daha pahalıya patlayacak gibi. Bir de gelecek parçalarda depo grenajı gibi devasa parçalar da mevcut. Gümrükte sorun yaşatması olası.

Tamam motoru birakabilirim ama omur boyu yanimdan gecen her motorcuya ic cekersem beni kim dusunecek?
İçimde bir motora binme hissiyatı var tarif edemem. Motoru çalıştırıp trafiğe çıktığımı hayal edince tekrar kontağı kapatıyorum. Çok acı çektim. Kendi payıma ikinci kez o riski alamam. Üstü açık araba almayı düşünüyorum. Kendimi bir şekilde körlerim. Sen daha çok gençsin ama. Ben çok bindim motora. Temizleyip yağlayıp çalıştırıp kapatsam da yeter bana. Hala duruyor satmadım. 6 ayı geçti. Aküsü de bitmiş. Bilmiyorum gelecek ne gösterecek. Hakkımızda hayırlısı.

Motosikleti
K 1600 GTL
İçimde bir motora binme hissiyatı var tarif edemem. Motoru çalıştırıp trafiğe çıktığımı hayal edince tekrar kontağı kapatıyorum. Çok acı çektim. Kendi payıma ikinci kez o riski alamam. Üstü açık araba almayı düşünüyorum. Kendimi bir şekilde körlerim. Sen daha çok gençsin ama. Ben çok bindim motora. Temizleyip yağlayıp çalıştırıp kapatsam da yeter bana. Hala duruyor satmadım. 6 ayı geçti. Aküsü de bitmiş. Bilmiyorum gelecek ne gösterecek. Hakkımızda hayırlısı.
Şuan nasılsın.....?

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Bastonla yürüyorum. Kendimi iyi hissediyorum.
Çok geçmiş olsun size de. Daha önce açmış olduğunuz başlığı bugün okudum. Oradaki kötü günlerden sonra bunu duymak çok güzel.

Kırılan kemik de kaynıyor, açılan yara da kapanıyor.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar. Umadım maddi ve manevi hiçbir arıza kalmadan iyileşirsiniz.

Orayı gayet iyi biliyorum; hep çok daha geriden emniyet şeridini terk edip araçların bir anda sağa sapmaya karar verirse beni etkilemeyecekleri orta şeride geçerim. Bu tip ayırımlar oldukça riskli; bir anda sapmaları gerektiğini hatırlayıp panikle yeterli kontrol yapmadan önününüze atlıyorlar maalesef. Hem hemen soldaki şeridi hem de onun da solundaki şeridi kontrol altında bulundurmak lazım böyle yerlerde.
Orayı ben de çok iyi biliyorum. Katılıyorum. Dediğiniz gibi davranmak lazım. Bir sonraki Finanskent - 1. Köprü çıkışında da benzer şekilde aniden sağa girenler olur. Sonraki Ataşehir - Trio çıkışında da... Bir sonraki Bostancı - Kozyatağı ayrımında da...
Daha tehlikeli olan, o civardaki bir yer de, ters yönde, Şile ayrımından sonra, Beşiktaş tesislerine giderken, Buyaka hizasındaki Tepeüstü çıkışıdır. 4 şerit birden kesip sağa, o çıkışa girenler olur.
Bunlar hep oluyor. Ceyhun'un anlattıklarından anladığım güvenlik balonunu daha büyütmeli. Hele "...interkomdan müzik..." de nedir? Koku alma dahil tüm duyular sürüşe odaklanmalı. O hıyar aniden dönecek, öbürü kırmızıda geçecek, diğeri dönüş şeridindeyken düz gitmek isteyecek ve önüne refüj geldi diye sağa kırıp sana çarpacak, bir diğeri arkadan hızla gelip şeridinde giderken sana arkadan vuracak... Maalesef bunların hepsini düşünmek, önceden hesaplamak ve görmek zorundayız. Ben artık helikopter sesi duysam üstüme düşer mi diye bakınıyorum. :)
Geçmiş olsun. %25 kusur sende ama trafik kural ihlali açısından %25 değil bence, güvenlik balonunun çapını küçük tutmak ve interkomdan müzik dinlemek nedeniyle.
Zor olan yavaş sürmektir. Hızlı herkes sürer.

Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda bastondan da kurtulursunuz.

Çok geçmiş olsun size de. Daha önce açmış olduğunuz başlığı bugün okudum. Oradaki kötü günlerden sonra bunu duymak çok güzel.

Çok teşekkür ederim. Allah sizleri esirgesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi çok sevindim. İnşallah kısa zamanda bastondan da kurtulursun....

Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda bastondan da kurtulursunuz.

Çok sağ olun. Allah sizleri esirgesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar