Yuki dirty paws offroad 250 alınır mı?

Motosikleti
Rks sniper pro
25 modelleri 216 k ikinci ellerri de 150 civarı sizce nası motordur diğer cross lardan çok çok daha ucuz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bunu arazide baya kullanan var ama bende merak ediyorum açıkçası

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bir kaç zaman sonra satın aldığınız bayi ile dirty talk yapma ihtimaliniz yüksek.
Bunu kendin toplasan daha az stres olursun. Bakımlarını kendin yapıp, piston atılacağı zaman kendin yapman lazım. Yedek parçası bulunur mu acep? Ya da 2 zamanlı yedek parçaları universal midir acep? Hep bir 2 zamanlı motorum olsun istemişimdir. Makedonyada hala sıfır 2 zamanlılar satılabiliyor. Gittiğimde hayran kaldım.

Motosikleti
Ns200 15"
Bunu kendin toplasan daha az stres olursun. Bakımlarını kendin yapıp, piston atılacağı zaman kendin yapman lazım. Yedek parçası bulunur mu acep? Ya da 2 zamanlı yedek parçaları universal midir acep? Hep bir 2 zamanlı motorum olsun istemişimdir. Makedonyada hala sıfır 2 zamanlılar satılabiliyor. Gittiğimde hayran kaldım.
Abi herhangi bir iki zamanlı motorun klonunu ürettiyseler uyumlu parça olma olasılığı yüksek, ama universal olacağını düşünmüyorum bunun da sebebi çap ve stroke boyları farklı olabilir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Abi herhangi bir iki zamanlı motorun klonunu ürettiyseler uyumlu parça olma olasılığı yüksek, ama universal olacağını düşünmüyorum bunun da sebebi çap ve stroke boyları farklı olabilir.
Şimdi ufak bir araştırma yaptım da enduromarkette kayo kt250 ve bunun gördüğüm kadarıyla bütün parçaları var. Saha ne kadar olmaya devam eder bilmiyorum ama en azından şu an için bulunabiliyor olması güzelmiş aslında. Ah bir de trafiğe çıkabilseler tam olacak. Bunu almak için bir taşıyıcı römork ya da kamyonet(ya da pickup) lazım.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
25 modelleri 216 k ikinci ellerri de 150 civarı sizce nası motordur diğer cross lardan çok çok daha ucuz
2022 fantic 150 K
Yamaha XT ikinci el 80-150K
Honda CRF 150-300 Arasi bulabilirsin.

Yuki elektrikli yapmiomuydu sadece?

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Rks sniper pro
2022 fantic 150 K
Yamaha XT ikinci el 80-150K
Honda CRF 150-300 Arasi bulabilirsin.

Yuki elektrikli yapmiomuydu sadece?
Fantic ler baya iyi görünüyo ama ilk önce kuba race 125 den sonra geçmeye düşünüyorum ehliyetten dolayı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu fiyata alınmaz crf 250 daha güvenli geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar