Bunu kendin toplasan daha az stres olursun. Bakımlarını kendin yapıp, piston atılacağı zaman kendin yapman lazım. Yedek parçası bulunur mu acep? Ya da 2 zamanlı yedek parçaları universal midir acep? Hep bir 2 zamanlı motorum olsun istemişimdir. Makedonyada hala sıfır 2 zamanlılar satılabiliyor. Gittiğimde hayran kaldım.Bir kaç zaman sonra satın aldığınız bayi ile dirty talk yapma ihtimaliniz yüksek.
Abi herhangi bir iki zamanlı motorun klonunu ürettiyseler uyumlu parça olma olasılığı yüksek, ama universal olacağını düşünmüyorum bunun da sebebi çap ve stroke boyları farklı olabilir.Bunu kendin toplasan daha az stres olursun. Bakımlarını kendin yapıp, piston atılacağı zaman kendin yapman lazım. Yedek parçası bulunur mu acep? Ya da 2 zamanlı yedek parçaları universal midir acep? Hep bir 2 zamanlı motorum olsun istemişimdir. Makedonyada hala sıfır 2 zamanlılar satılabiliyor. Gittiğimde hayran kaldım.
Şimdi ufak bir araştırma yaptım da enduromarkette kayo kt250 ve bunun gördüğüm kadarıyla bütün parçaları var. Saha ne kadar olmaya devam eder bilmiyorum ama en azından şu an için bulunabiliyor olması güzelmiş aslında. Ah bir de trafiğe çıkabilseler tam olacak. Bunu almak için bir taşıyıcı römork ya da kamyonet(ya da pickup) lazım.Abi herhangi bir iki zamanlı motorun klonunu ürettiyseler uyumlu parça olma olasılığı yüksek, ama universal olacağını düşünmüyorum bunun da sebebi çap ve stroke boyları farklı olabilir.
2022 fantic 150 K25 modelleri 216 k ikinci ellerri de 150 civarı sizce nası motordur diğer cross lardan çok çok daha ucuz
Fantic ler baya iyi görünüyo ama ilk önce kuba race 125 den sonra geçmeye düşünüyorum ehliyetten dolayı2022 fantic 150 K
Yamaha XT ikinci el 80-150K
Honda CRF 150-300 Arasi bulabilirsin.
Yuki elektrikli yapmiomuydu sadece?