yt_servan, hell24 ve aSuBaYaH 29.11.09 MERSİN!de

ah ahh bir de ben burada olacaktım ki ( bu sabah 9 itibariyle mersin sınırlarına girdim ) o zaman mahşerin dörtlüsünü kurardık... kısmet değilmiş :wiinkk:

harbiden kısmet değilmiş sencer...
neyse artık bir dahaki sefere dicem ama biraz yaşşşşşş........

Mersin İl Temsilcisi
insallah kısmet olursa geldigimde gosteririz onlara :bounce:
Bu arada kadro degistimi banamı oyle geliyor ?

Once dilaver ve asubayah dı sonra aralarına hell de girmiş :cyclopsan

asubayah cok tehlikeli ikili ile geziyor bunlar kesin bir halt yerler orada :p

( bende gidemedim ya yengeleri salayım uzerlerine :queen: )

darısı sana. inşallah seni de ağırlarız burada. bu arada yengeleri kesinlikle sal bunların üzerlerine, yoksa yaşamaya devam edip gıcık verip dururlar :cherry:

( sizi birbirinize kırdırmaya çalışyom ama bu işte başarılı olamayacağım belli, burada sizler gibi dostlarım olmasını çok isterdim. bu konuda da çok şasnlısınız kardeşlerim :cat::rendeer: )

evet bende döndüm mersinden günaydın arkadaşlar:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
usta giderken selcuk künefe dilaver fıstık cemde pekmez getirecekti yolda kendileri yemişler iyimi:):wiinkk:

bizim fıstık ve pekmezimiz üretimi veya ünlü değil ki abi. hadi, künefe dersen hataylı imalatçılar var...
sen buraya gel abi, ben sana hepsini yerinden yedirecem... sözüm olsun :cat:

bizim fıstık ve pekmezimiz üretimi veya ünlü değil ki abi. hadi, künefe dersen hataylı imalatçılar var...
sen buraya gel abi, ben sana hepsini yerinden yedirecem... sözüm olsun :cat:

inş kardeşim gelirsem bu 3 ahpap çavuşu almıcam nıspet olsun onlara:queen::rendeer:

gürkan abi ayıpsın künefe köpeğin olsun:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

çavuşun biri burada kaçmadım

2 nerde kardeşim senitek düşünemiyorum burda da len siz üçünüzde bi araya gelirse ülke batırırsınız valla:queen:

üçüde çok yoğun, hava soğuk, birde bu siteden bizleri soğuttular pek giresimizde yok.

he bu arada gürkan abi fuarda hafta sonu full oradayım mt üyelerinden ünlülerimizi bekliyorum:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar