yt_servan, hell24 ve aSuBaYaH 29.11.09 MERSİN!de

Evet arkadaşlar bayramın üçüncü günü 29.11.2009 pazar günü DİLAVER arkadaşım ve ben SELÇUK mersindeyiz. Tantuni, künefeyi test etmek ve mersinli arkadaşlar ile buluşmak dileğiyle:rendeer:
Tek eksiğimiz motosikletlerimiz olacak:salut:
dlaver.jpg
[/URL][/IMG]

Önce adanada bi kebap yiyelim beraber,ondan sonra mersine geçersiniz bence...Uçakla geliyosanız zaten adanada ineceksiniz...

543 830 89 36 ismail adım...

Müsait olursanız tanışmaktan sizi ağırlamaktan onur duyarım...

Benide bekleyin leeyyynnnn :)
demeyi cok isterdim ama malum iş hayatı bunun onune geciyor :pale:

Pegasusta kampanya var,atla gel işte....:)

Cok isterim gelmeyi sizlerle birşeyleri paylasmayı abim de hafta ici iş hafta sonu cumartesi pazar egitim nefes alamıyorum. yoksa ucak bileti indirimde olmasa ne yazar size feda olsun sırf sizi gormek icin bile.
Ama insallah musait uygun bir zamanda cok istiyorum gelmeyi.

Evet arkadaşlar bayramın üçüncü günü 29.11.2009 pazar günü DİLAVER arkadaşım ve ben SELÇUK mersindeyiz. Tantuni, künefeyi test etmek ve mersinli arkadaşlar ile buluşmak dileğiyle:rendeer:
Tek eksiğimiz motosikletlerimiz olacak:salut:
dlaver.jpg
[/URL][/IMG]

Hayırlı yolculuklar ... Tüm Mersinli dostlarımıza selamlar söyleyin ... :)

Önce adanada bi kebap yiyelim beraber,ondan sonra mersine geçersiniz bence...Uçakla geliyosanız zaten adanada ineceksiniz...

543 830 89 36 ismail adım...

Müsait olursanız tanışmaktan sizi ağırlamaktan onur duyarım...

memnun oluruz, fırsatımız olursa mutlaka tanışmak isteriz:rendeer:

kalacak beleş yer bulduk diyo anlamammı ben sen var ya sen..yemeğide beleşe getirdi oohhhhh...:queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen: yarın vefakarda pasta beklemyin sizin motosiklet almanızı kutluyoruzya hesapları ödersiniz:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

Maası yatırırsın kunefeciye bak demedi deme :bounce:

mersinde bayramın dördüncü günü kardeşimin düğünü var, enişte künefeci eşek değilya ısmarlar:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------

a.selam Dilaver dönüşte topik açar:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------

a.selam Dilaver dönüşte topik açar:cat:

Son düzenleme:
abı sızlere hayırlı yolculuklar mersınlı arkadaşlarımıza selamlar :rendeer:
otobuse bınerken kaskınızı ve korumalarınızı takmayı unutmayın stemızın bu konudaki tek örneği olan ve kendisini takdirle karşıladığımız cadı kardeşimizi ÖRNEK ALINIZ:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar