YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

okan dedeyle bi ortak noktamız çıktı gs düşmanlığı kanki olur muyuz yoksa @Okan Sinan Ocan
Gs düşmanlığı da ne ola? Hepimiz bir yaştan sonra Gs ci olacağız.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Sadece kaç yıl sonra olacağız onu bilmiyoruz. Bu sadece " matter of time" .

Ne zamandır şu rotayı yapmak istiyordum. Havalardan ve işten fırsat bulamadım. Eğitim sonrası bana da bahane olur atarım kendimi virajlara. 😁
Hazır eğitim de almışken çok iyi olur. Eğitim ne kadar etkili görmüş oluruz. Geri dönersen eğitim başarılı demektir. Dönemezsen iki ihtimal var, ya sen öğrenemedin ya hocalar öğretemedi. Sen öğrenemediysen tamam, hocalar öğretemediyse iki ihtimal var........... :D

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Hazır eğitim de almışken çok iyi olur. Eğitim ne kadar etkili görmüş oluruz. Geri dönersen eğitim başarılı demektir. Dönemezsen iki ihtimal var, ya sen öğrenemedin ya hocalar öğretemedi. Sen öğrenemediysen tamam, hocalar öğretemediyse iki ihtimal var........... :D
Döneriz evelallah sıkıntı olmaz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
okan dedeyle bi ortak noktamız çıktı gs düşmanlığı kanki olur muyuz yoksa @Okan Sinan Ocan

GS e düşman değilim GS kullanan bazı tiplerin mantalitesine karşıyım sadece.

Yoksa GS işini iyi yapan bir motordur. Bir tek şartla , hiçbir şeyi mükemmel yapmaz , herşeyi ortalama yapar bunu unutmamak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen
Gs düşmanlığı da ne ola? Hepimiz bir yaştan sonra Gs ci olacağız.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Sadece kaç yıl sonra olacağız onu bilmiyoruz. Bu sadece " matter of time" .

Sen önce eğitimden tek parça olarak dönmeyi düşün . Sonrası kısmet 😎

GS e düşman değilim GS kullanan bazı tiplerin mantalitesine karşıyım sadece.

Yoksa GS işini iyi yapan bir motordur. Bir tek şartla , hiçbir şeyi mükemmel yapmaz , herşeyi ortalama yapar bunu unutmamak lazım.

Sen

Sen önce eğitimden tek parça olarak dönmeyi düşün . Sonrası kısmet 😎
Eğitimden tek parça dönmekten çok eğitime tek parça gelebilmeyi düşünüyorum.
450 km den geleceğim. :(

Motosikleti
Ns200 15"
Eğitimden sonra iade-i ziyaret yaparız artık Hocam Alamanya'ya. Ben Helga ile gelemesem de Naciye ile gelirim.

Çok iyi olur, hazır gelmişken pistte benim sübapları söker takarız ayak üstü :D
Abi yapmışken adam akıllı bir şey yapalım senin motora turbo takalım, turbolu hocamız olursunuz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
nclerle geçtiğim dalgaların bedduası tuttu ehliyet sınavına nc750sle giriyomuşum
İlk kez NC ile sınava giren birini duyuyorum. Hayırlı olsun şimdiden. Bende Yamaha XJ6 ile eğitim alıp Kawasaki er6n ile sınava girmiştim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
İlk kez NC ile sınava giren birini duyuyorum. Hayırlı olsun şimdiden. Bende Yamaha XJ6 ile eğitim alıp Kawasaki er6n ile sınava girmiştim.
bildiğiniz nc750lerden değil naked versiyonu gibi bişi çok hımbıl adam işi gibi duruyor hiç manevra yapılacak alet gibi değil

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bildiğiniz nc750lerden değil naked versiyonu gibi bişi çok hımbıl adam işi gibi duruyor hiç manevra yapılacak alet gibi değil
Senin sınava gireceğin motor Nc 750 S. Ben arkadaşın 700 S'ini kullanmıştım, o kadar da fecaat motor değil, zorlanmazsın sınavda.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Senin sınava gireceğin motor Nc 750 S. Ben arkadaşın 700 S'ini kullanmıştım, o kadar da fecaat motor değil, zorlanmazsın sınavda.
isterse tek tekeri olmasın yine zorlanmam da bugün sağlık raporu almak zorladı önceden aldığımda aile hekimimiz tanıdıktı gözler bozuk olunca ehliyete gözlüklü yazdırdı gönderdi şimdi o raporun süresi dolmuş yine gittim o hekim yoktu başka hekim baktı o da nc750 dct sürüyor kıl hımbıl bi adam kıllık etti vermedi gözlükle gel dedi gittim özel hastaneden aldım yine nc750 sürücüleri hakkında fikirlerim değişmedi

Motora gerek yok ben doğuştan turboluyum 🤣🤣🤣

Naciye çok sıska yaaa ama Helga öylemi , bol etli , geniş kalçalı. 🤣🤣🤣
Benim yan çantaların yanına birer heybe takıp gelcem. Sen heybeti o zaman gör. Topcase in üzerine de top case taktım mı oooohhh misss.

Çok normal değil mi? Biri alaman Helgası biri japon geyşası. Japonlar zaten ufak ırk. Dişisi de ufak . Ne yapayım yani. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar