- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
okan dedeyle bi ortak noktamız çıktı gs düşmanlığı kanki olur muyuz yoksa @Okan Sinan Ocan
Gs düşmanlığı da ne ola? Hepimiz bir yaştan sonra Gs ci olacağız.okan dedeyle bi ortak noktamız çıktı gs düşmanlığı kanki olur muyuz yoksa @Okan Sinan Ocan
Hazır eğitim de almışken çok iyi olur. Eğitim ne kadar etkili görmüş oluruz. Geri dönersen eğitim başarılı demektir. Dönemezsen iki ihtimal var, ya sen öğrenemedin ya hocalar öğretemedi. Sen öğrenemediysen tamam, hocalar öğretemediyse iki ihtimal var...........Ne zamandır şu rotayı yapmak istiyordum. Havalardan ve işten fırsat bulamadım. Eğitim sonrası bana da bahane olur atarım kendimi virajlara.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Döneriz evelallah sıkıntı olmaz.Hazır eğitim de almışken çok iyi olur. Eğitim ne kadar etkili görmüş oluruz. Geri dönersen eğitim başarılı demektir. Dönemezsen iki ihtimal var, ya sen öğrenemedin ya hocalar öğretemedi. Sen öğrenemediysen tamam, hocalar öğretemediyse iki ihtimal var...........![]()
okan dedeyle bi ortak noktamız çıktı gs düşmanlığı kanki olur muyuz yoksa @Okan Sinan Ocan
Gs düşmanlığı da ne ola? Hepimiz bir yaştan sonra Gs ci olacağız.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Sadece kaç yıl sonra olacağız onu bilmiyoruz. Bu sadece " matter of time" .
Hazır eğitim de almışken çok iyi olur. Eğitim ne kadar etkili görmüş oluruz. Geri dönersen eğitim başarılı demektir. Dönemezsen iki ihtimal var, ya sen öğrenemedin ya hocalar öğretemedi. Sen öğrenemediysen tamam, hocalar öğretemediyse iki ihtimal var...........![]()
Eğitimden tek parça dönmekten çok eğitime tek parça gelebilmeyi düşünüyorum.GS e düşman değilim GS kullanan bazı tiplerin mantalitesine karşıyım sadece.
Yoksa GS işini iyi yapan bir motordur. Bir tek şartla , hiçbir şeyi mükemmel yapmaz , herşeyi ortalama yapar bunu unutmamak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen
Sen önce eğitimden tek parça olarak dönmeyi düşün . Sonrası kısmet![]()
Eğitimden tek parça dönmekten çok eğitime tek parça gelebilmeyi düşünüyorum.
450 km den geleceğim.![]()
Eğitimden sonra iade-i ziyaret yaparız artık Hocam Alamanya'ya. Ben Helga ile gelemesem de Naciye ile gelirim.Ben 2500 km den geleceğim . Kimbilir belki sürpriz yapar Helga ile gelirim![]()
Çok iyi olur, hazır gelmişken pistte benim sübapları söker takarız ayak üstüNasip olursa gelmeyi düşünüyorum.
Abi yapmışken adam akıllı bir şey yapalım senin motora turbo takalım, turbolu hocamız olursunuz.Eğitimden sonra iade-i ziyaret yaparız artık Hocam Alamanya'ya. Ben Helga ile gelemesem de Naciye ile gelirim.
Çok iyi olur, hazır gelmişken pistte benim sübapları söker takarız ayak üstü![]()
Abi yapmışken adam akıllı bir şey yapalım senin motora turbo takalım, turbolu hocamız olursunuz.
Eğitimden sonra iade-i ziyaret yaparız artık Hocam Alamanya'ya. Ben Helga ile gelemesem de Naciye ile gelirim.
İlk kez NC ile sınava giren birini duyuyorum. Hayırlı olsun şimdiden. Bende Yamaha XJ6 ile eğitim alıp Kawasaki er6n ile sınava girmiştim.nclerle geçtiğim dalgaların bedduası tuttu ehliyet sınavına nc750sle giriyomuşum
bildiğiniz nc750lerden değil naked versiyonu gibi bişi çok hımbıl adam işi gibi duruyor hiç manevra yapılacak alet gibi değilİlk kez NC ile sınava giren birini duyuyorum. Hayırlı olsun şimdiden. Bende Yamaha XJ6 ile eğitim alıp Kawasaki er6n ile sınava girmiştim.
Senin sınava gireceğin motor Nc 750 S. Ben arkadaşın 700 S'ini kullanmıştım, o kadar da fecaat motor değil, zorlanmazsın sınavda.bildiğiniz nc750lerden değil naked versiyonu gibi bişi çok hımbıl adam işi gibi duruyor hiç manevra yapılacak alet gibi değil
isterse tek tekeri olmasın yine zorlanmam da bugün sağlık raporu almak zorladı önceden aldığımda aile hekimimiz tanıdıktı gözler bozuk olunca ehliyete gözlüklü yazdırdı gönderdi şimdi o raporun süresi dolmuş yine gittim o hekim yoktu başka hekim baktı o da nc750 dct sürüyor kıl hımbıl bi adam kıllık etti vermedi gözlükle gel dedi gittim özel hastaneden aldım yine nc750 sürücüleri hakkında fikirlerim değişmediSenin sınava gireceğin motor Nc 750 S. Ben arkadaşın 700 S'ini kullanmıştım, o kadar da fecaat motor değil, zorlanmazsın sınavda.
Benim yan çantaların yanına birer heybe takıp gelcem. Sen heybeti o zaman gör. Topcase in üzerine de top case taktım mı oooohhh misss.Motora gerek yok ben doğuştan turboluyum
Naciye çok sıska yaaa ama Helga öylemi , bol etli , geniş kalçalı.![]()
Kafandaki "dede" profilini açıklar mısın? Ona göre posizyon alalım.Eğitimde umarım dedelere rastlamam aksi takdirde refleks olarak üzerinerine sürebilirim.![]()
65 yaş ve civarı gözüken bütün erkekler.Kafandaki "dede" profilini açıklar mısın? Ona göre posizyon alalım.
Ben rahatım o zaman. Bu sefer de yırttık.65 yaş ve civarı gözüken bütün erkekler.![]()