- Motosikleti
- BMW 1250 GS ADV
@tommygunGönüllü olarak beni +1 yazabilirsiniz.
@tommygunGönüllü olarak beni +1 yazabilirsiniz.
Amaç da bu zaten. Kendi adıma söylemem gerekirse ben de fayda sağlayacağım. Bazen eğitim verdiğimiz öğrencimizden de bir şeyler öğreniyoruz.Eğitim içeriğini de merakla beklıyorum.
Yıllardır motor sürüyor ve genel olarak iyi sürdüğümü düşünsem de motor yatırma / viraj konusunda çok ciddi eksiğim var açıkçası hep eğitim almak istedim ama sanırım korku kaynaklı eğitimlerden kaçtım.
En azından sizlerle bu eksiği kapatırım diye düşünüyorum![]()
Amaç da bu zaten. Kendi adıma söylemem gerekirse ben de fayda sağlayacağım. Bazen eğitim verdiğimiz öğrencimizden de bir şeyler öğreniyoruz.
Her eğitmenin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben @Okan Sinan Ocan hocama asistanlık yapacağım. Görüşmemizden anladığım kadarıyla eğitim parkuru benimkinden farklı, rahat olun ben de ilk defa göreceğim.
Bu nedenle arkadaşça ve çok eğlenceli bir eğitim olacağına eminim.
Fakat şunu önceden belirteyim çok ama çok yorucu bir eğitim olacak. Zahmetsiz rahmet olmuyor....
Benim iş durumları bozulup çalıştığım yerden aralık sonu bana güle güle dendiği için bu aralar kafam İstanbul'a gidip eğitim için 2 gün kalmaya uygun değil. Hatta şehir içinde köfteciye bile gidesim yok. Güya yılbaşından hemen sonra kendi şirketimi kurdum, bir sürü yerle benlik iş var mı diye konuştum ama hepsi aaa çok iy olmuş bizden kesin iş çıkar deseler de ortada bir iş yok henüz, aysonu geliyor daha fatura bile kesmedim, kafa bu haldeyken foruma da daha az geliyorum zaten, hiç eğitime kafa verecek psikoloji içinde değilim.
Pist olsa da eğitim veren olmasa"Pist olduktan sonra herkes eğitim verir"
İçini ferah tut, adım adım gelecek ve her adım daha büyük olacak..... hiç eğitime kafa verecek psikoloji içinde değilim.
Benim kaçıncı sırada olduğumu biliyorsun.Özelden bana gelmek istediğini söyleyip ismini yazdıran arkadaşlar oldu.
Hocam bundan kastımız sert tip bot mudur aşağıdaki gibi? Bunlar benim emektarlar.Motosiklet Botu
Hocam İzmir'den geleceğim. Eski yoldan Alaşarköy Gemlik Lokumcusunun orada birleşir devam ederiz isterseniz.Not: Bursa dan katılacaklar var ise aynı anda çıkış sağlayabiliriz. Bana özelden ulaşırlar ise ayrıntıları görüşürüz.
Hocam bundan kastımız sert tip bot mudur aşağıdaki gibi? Bunlar benim emektarlar.
![]()
Ya da sert metal ya polikatbon korumalı burun + topuk + tam boy bilek botlar olur mu?
Eğitim içeriğini de merakla beklıyorum.
Yıllardır motor sürüyor ve genel olarak iyi sürdüğümü düşünsem de motor yatırma / viraj konusunda çok ciddi eksiğim var açıkçası hep eğitim almak istedim ama sanırım korku kaynaklı eğitimlerden kaçtım.
En azından sizlerle bu eksiği kapatırım diye düşünüyorum![]()
Gel gel dört gözle seni bekliyorum
![]()
bi korktum şimdi, sen benim fren hidroliğini falan boşaltırsın çaktırmadan![]()
Allah sonumuzu hayreylesin. Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum.
Hocam söylediğiniz çok iyi oldu bari hayat sigortası yaptırıp gelelim.
Hocam söylediğiniz çok iyi oldu bari hayat sigortası yaptırıp gelelim.![]()
Kıllık yapan gözlemeciyi Gs'i ile beraber dağdan aşağı atmışlar.şirket bilgisayarı facebooka engelli![]()
Telefonun yokmu ?şirket bilgisayarı facebooka engelli![]()