YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Motosikleti
D400
Eğitim içeriğini de merakla beklıyorum.
Yıllardır motor sürüyor ve genel olarak iyi sürdüğümü düşünsem de motor yatırma / viraj konusunda çok ciddi eksiğim var açıkçası hep eğitim almak istedim ama sanırım korku kaynaklı eğitimlerden kaçtım.

En azından sizlerle bu eksiği kapatırım diye düşünüyorum :)

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Yıllardır motor sürüyor ve genel olarak iyi sürdüğümü düşünsem de motor yatırma / viraj konusunda çok ciddi eksiğim var açıkçası hep eğitim almak istedim ama sanırım korku kaynaklı eğitimlerden kaçtım.

Amaç da bu zaten. Kendi adıma söylemem gerekirse ben de fayda sağlayacağım. Bazen eğitim verdiğimiz öğrencimizden de bir şeyler öğreniyoruz.

Her eğitmenin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben @Okan Sinan Ocan hocama asistanlık yapacağım. Görüşmemizden anladığım kadarıyla eğitim parkuru benimkinden farklı, rahat olun ben de ilk defa göreceğim.

Bu nedenle arkadaşça ve çok eğlenceli bir eğitim olacağına eminim.

Fakat şunu önceden belirteyim çok ama çok yorucu bir eğitim olacak. Zahmetsiz rahmet olmuyor....

Motosikleti
D400
Amaç da bu zaten. Kendi adıma söylemem gerekirse ben de fayda sağlayacağım. Bazen eğitim verdiğimiz öğrencimizden de bir şeyler öğreniyoruz.

Her eğitmenin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben @Okan Sinan Ocan hocama asistanlık yapacağım. Görüşmemizden anladığım kadarıyla eğitim parkuru benimkinden farklı, rahat olun ben de ilk defa göreceğim.

Bu nedenle arkadaşça ve çok eğlenceli bir eğitim olacağına eminim.

Fakat şunu önceden belirteyim çok ama çok yorucu bir eğitim olacak. Zahmetsiz rahmet olmuyor....

Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.
Umarım uygun bir tarihe denk gelir de katılabilirim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim iş durumları bozulup çalıştığım yerden aralık sonu bana güle güle dendiği için bu aralar kafam İstanbul'a gidip eğitim için 2 gün kalmaya uygun değil. Hatta şehir içinde köfteciye bile gidesim yok. Güya yılbaşından hemen sonra kendi şirketimi kurdum, bir sürü yerle benlik iş var mı diye konuştum ama hepsi aaa çok iy olmuş bizden kesin iş çıkar deseler de ortada bir iş yok henüz, aysonu geliyor daha fatura bile kesmedim, kafa bu haldeyken foruma da daha az geliyorum zaten, hiç eğitime kafa verecek psikoloji içinde değilim.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Benim iş durumları bozulup çalıştığım yerden aralık sonu bana güle güle dendiği için bu aralar kafam İstanbul'a gidip eğitim için 2 gün kalmaya uygun değil. Hatta şehir içinde köfteciye bile gidesim yok. Güya yılbaşından hemen sonra kendi şirketimi kurdum, bir sürü yerle benlik iş var mı diye konuştum ama hepsi aaa çok iy olmuş bizden kesin iş çıkar deseler de ortada bir iş yok henüz, aysonu geliyor daha fatura bile kesmedim, kafa bu haldeyken foruma da daha az geliyorum zaten, hiç eğitime kafa verecek psikoloji içinde değilim.

2002 yilinda neredeyse ayni hikaye ile kendi isime baslayip patron yaninda calisma hayatima son verdim. Ilk günler moral bozucu gececektir ama tugla üzerine tugla koyarak isi gelistireceksiniz. Sabirli olun , nesenizi koruyun , sagliginiz paradan daha önemli kendinizi yipratmayin. 24 sene inisli cikisli gecti gitti , hala da tempo düsmedi . Kolayliklar ve basarilar diliyorum.

Önümüzde egitime kadar süre var . Kimbilir o güne kadar ferahlarsiniz ve aramizda olursunuz. Söz veriyorum yol egitiminde @tommygun amirimin rehberliginde sizi en iyi köfteciye götürecegim :cool:

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
.... hiç eğitime kafa verecek psikoloji içinde değilim.
İçini ferah tut, adım adım gelecek ve her adım daha büyük olacak. 🙏🙏🙏🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özelden bana gelmek istediğini söyleyip ismini yazdıran arkadaşlar oldu.
Benim kaçıncı sırada olduğumu biliyorsun. 🤘🤘🤘

Hocam bundan kastımız sert tip bot mudur aşağıdaki gibi? Bunlar benim emektarlar.
Hein-Gericke-Tuareg-Motorcycle-Boots-Industrial-Engineered-Trg.webp

Ya da sert metal ya polikatbon korumalı burun + topuk + tam boy bilek botlar olur mu?

Not: Bursa dan katılacaklar var ise aynı anda çıkış sağlayabiliriz. Bana özelden ulaşırlar ise ayrıntıları görüşürüz.
Hocam İzmir'den geleceğim. Eski yoldan Alaşarköy Gemlik Lokumcusunun orada birleşir devam ederiz isterseniz.

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hocam bundan kastımız sert tip bot mudur aşağıdaki gibi? Bunlar benim emektarlar.
Hein-Gericke-Tuareg-Motorcycle-Boots-Industrial-Engineered-Trg.webp

Ya da sert metal ya polikatbon korumalı burun + topuk + tam boy bilek botlar olur mu?

Parmak arasi terlik olmasin yeter. :cool:

Resimdeki botlar gayet uygundur.

Gel gel dört gözle seni bekliyorum :cool:

468574723_10162224837863624_3130091969201262731_n.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Inazuma
Nasipse 1 haftaya ben de tekrar motosiklet alıyorum. Ben de katılmak isterim.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Ne zamandır şu rotayı yapmak istiyordum. Havalardan ve işten fırsat bulamadım. Eğitim sonrası bana da bahane olur atarım kendimi virajlara. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar