YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Siz CBF 1000 ile gelmezseniz egitime kabul etmem üstat . En son @Guven nickli Sitki abinin CBF1000 inin o güzel sesini dinlemek kismet olmustu asik olmustum. Sonra nazar degdirdim Sitki abi egitim sirasinda Adiyamanda kötü benzine denk geldi ve motor calismamisti.
Benim de unutamadığım motosikletlerimden biridir O 1000 @Okan Sinan Ocan. Sanıyorum 2010-2011 falandı. Ugur Ertekin Hoca'nın egitimindeydik. Adıyaman-Besni'ye gidiyorduk.

Yolda solventli benzini aldıktan sonra arkadan gelirken egzozun alev attığını sen görüp bana yetişerek haber vermiştin. :)

O gün bu gündür şehir merkezleri haricinde yakıt almam gerekiyorsa bir planlama çerçevesinde geçerli bir markanın istasyonuna girerim.

Benim de unutamadığım motosikletlerimden biridir O 1000 @Okan Sinan Ocan. Sanıyorum 2010-2011 falandı. Ugur Ertekin Hoca'nın egitimindeydik. Adıyaman-Besni'ye gidiyorduk.

Yolda solventli benzini aldıktan sonra arkadan gelirken egzozun alev attığını sen görüp bana yetişerek haber vermiştin. :)

O gün bu gündür şehir merkezleri haricinde yakıt almam gerekiyorsa bir planlama çerçevesinde geçerli bir markanın istasyonuna girerim.
Değerli bir bilgi. Opetin indiriminden faydalanmak için kampanyaya kaydoldum. Benzinde yaklaşık %7 lik bir avantaj sağlıyor. Çok km yapanlar için avantajlı olabilir. Bende bir depoda yaklaşık50 tl gibi bir avantajı var. Bu da ekstra bilgi olsun.

Motosikleti
Ns200 15"
Süper. Bunu kutlayalım. Yeni başlığı da dört gözle bekliyoruz.
giphy.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar