- Motosikleti
- Suzuki Inazuma
Yaş 65'e dayanınca bu sayı yükselir mi?65 yaş ve civarı gözüken bütün erkekler.![]()
Yaş 65'e dayanınca bu sayı yükselir mi?65 yaş ve civarı gözüken bütün erkekler.![]()
O zaman dede ben olacağım, gençler ile aramı iyi tutarsam no problem.Yaş 65'e dayanınca bu sayı yükselir mi?![]()
Benim de unutamadığım motosikletlerimden biridir O 1000 @Okan Sinan Ocan. Sanıyorum 2010-2011 falandı. Ugur Ertekin Hoca'nın egitimindeydik. Adıyaman-Besni'ye gidiyorduk.Siz CBF 1000 ile gelmezseniz egitime kabul etmem üstat . En son @Guven nickli Sitki abinin CBF1000 inin o güzel sesini dinlemek kismet olmustu asik olmustum. Sonra nazar degdirdim Sitki abi egitim sirasinda Adiyamanda kötü benzine denk geldi ve motor calismamisti.
Değerli bir bilgi. Opetin indiriminden faydalanmak için kampanyaya kaydoldum. Benzinde yaklaşık %7 lik bir avantaj sağlıyor. Çok km yapanlar için avantajlı olabilir. Bende bir depoda yaklaşık50 tl gibi bir avantajı var. Bu da ekstra bilgi olsun.Benim de unutamadığım motosikletlerimden biridir O 1000 @Okan Sinan Ocan. Sanıyorum 2010-2011 falandı. Ugur Ertekin Hoca'nın egitimindeydik. Adıyaman-Besni'ye gidiyorduk.
Yolda solventli benzini aldıktan sonra arkadan gelirken egzozun alev attığını sen görüp bana yetişerek haber vermiştin.
O gün bu gündür şehir merkezleri haricinde yakıt almam gerekiyorsa bir planlama çerçevesinde geçerli bir markanın istasyonuna girerim.
Gerekli kontaklar kuruldu pist rezerve edildi. Eğitim ile ilgili açılacak yeni başlıkta tüm detaylar paylaşılacak.Autodrom ile hiç iletişime geçildi mi? Pist kira bedeli hakkında bir bilgimiz var mıdır?
Süper. Bunu kutlayalım. Yeni başlığı da dört gözle bekliyoruz.
Ne alakası var hoca biz "Selvi boylum, al yazmalım" filmindeki Ahmet Mekin gibi adamız.Adamların idolü Coşkun . Nereye düştüm ben yahu. @tommygun hep seni örnek alıyor bunlar.
Ne alakası var hoca biz "Selvi boylum, al yazmalım" filmindeki Ahmet Mekin gibi adamız.![]()