vaay adam memleketin havasını soludu kendine geldi...
yozgatta finans bank yok abi, ben kredi kartı yatıracağım zaman ptt den yatırıyorum ypzgatta olduğum zamanlar. bunu da çok geç keşfettim tabi...
merhaba dostlar.
bugün işe başladım. gazete dağıtacağım sabahları.belki bu motora yakışmayacak bir hareket olduğunu düşünebiirsiniz ki bende öyle düşünüyorum ama acilen para kazanmam lazımbugün bana bölgeyi gösterecek abiyle buluşmak için depoya gittim bölgeyi iyice öğrenmek için güzergahı kamera ile kaydettim. depoya giderken ki kısmı kesip yükledim bakmak isterseniz video Gaccal senin memleket sen izle özellikle konya city enduro
sonlara doğru orada küçük bi kargaşa oldu kahvaltı yapmadığımı hatırladığım için çay ocağına dönmeyi akıl ettim
NOT: kamerayı düzgün takamamışım kusura bakmayın biraz eğik videodan anladığınız kadarıyla zamanında uyanamadığım için acele ettim
slmlr bizim jawayı nasıl 12 volta çewirrim ? şimdiden tşkkrlr
selam yozgat, bana yardımınız lazım. yardım edebilecekler bana özelden ulaşabilirse sevinirim![]()
Merhaba Ahmet kardeşim jawayı 12 volta çevirmen için Sorgunda veysel ustayı bulman lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 ----------
Yürekçe merhaba kardeşim telde görüşmüştük karar verince tekrar ararsın.
nihat abi hoşgeldin..... yürekçe ye yardınmın için teşekkür ederim....
gözükmüyordun abi... nasılsın iyimisin...
Ramazan kardeşim ümreden gelince biraz pc den uzak kaldım ama aradada bakmadan yapamıyorum![]()