[Yozgat - MT]

hemşerilerim allah nasip ederse yarin ankara istikamaetine yola çıkacağım..1- 2 gün ankarada ablamda kaldıktan sonra yozgat a geçeceğim.... ankarada yenimahalle memlik köyü yakınlarında olacağım... meşur hurdacılar sitesinin üst kısmında yakacık ın orda.... yozgat ta ise şefaatli de....

iyi Buralar çok soğuk. Motora binemiyoruz.İnşallah havalar ısınınr da benim Ceylanı çıkarırımm.

selamm hemşerilerim nasılsınız.... ben şuan yozgat şefaatli paşaköydeyim.... hava kara bulutlu ama yağmur yok....

slm millet nasılsınız... ben şuan şefaatli kasabasındayım... hafta içi yozgat a geçeceğim .. yozgatta finans bank varmı arkadaşlar...

vaay adam memleketin havasını soludu kendine geldi...
yozgatta finans bank yok abi, ben kredi kartı yatıracağım zaman ptt den yatırıyorum ypzgatta olduğum zamanlar. bunu da çok geç keşfettim tabi...

vaay adam memleketin havasını soludu kendine geldi...
yozgatta finans bank yok abi, ben kredi kartı yatıracağım zaman ptt den yatırıyorum ypzgatta olduğum zamanlar. bunu da çok geç keşfettim tabi...

evet finansbank yokmuş.. bende ptt den havale yaptım... yogat havas çok güzel... jawa 12 olması için elektirik tessisatı değiştiriyor..ateşleme bobini dahil...

selam hemşerilerim nasılsınız... ben iyiyim..dün akşam dolu yağdı paşaköye.... hemide çok fena... saabah kalktığımızda güneş yüzünü gösterdi... sevindim.. bir süre daha yozgat şefaatli paşaköydeyim...

ve a.s abi. Türkiye'de ki yaş ortalaması en az olan insanlar bozok insanlarıymış nedeni: videoda bir örnek var :)
merhaba dostlar.

bugün işe başladım. gazete dağıtacağım sabahları.belki bu motora yakışmayacak bir hareket olduğunu düşünebiirsiniz ki bende öyle düşünüyorum ama acilen para kazanmam lazım :) bugün bana bölgeyi gösterecek abiyle buluşmak için depoya gittim bölgeyi iyice öğrenmek için güzergahı kamera ile kaydettim. depoya giderken ki kısmı kesip yükledim bakmak isterseniz video Gaccal senin memleket sen izle özellikle konya city enduro :p

sonlara doğru orada küçük bi kargaşa oldu kahvaltı yapmadığımı hatırladığım için çay ocağına dönmeyi akıl ettim

NOT: kamerayı düzgün takamamışım kusura bakmayın biraz eğik videodan anladığınız kadarıyla zamanında uyanamadığım için acele ettim

Mersin İl Temsilcisi
selam yozgat, bana yardımınız lazım. yardım edebilecekler bana özelden ulaşabilirse sevinirim :(

slmlr bizim jawayı nasıl 12 volta çewirrim ? şimdiden tşkkrlr

Merhaba Ahmet kardeşim jawayı 12 volta çevirmen için Sorgunda veysel ustayı bulman lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 ----------

selam yozgat, bana yardımınız lazım. yardım edebilecekler bana özelden ulaşabilirse sevinirim :(

Yürekçe merhaba kardeşim telde görüşmüştük karar verince tekrar ararsın.

Merhaba Ahmet kardeşim jawayı 12 volta çevirmen için Sorgunda veysel ustayı bulman lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 ----------

Yürekçe merhaba kardeşim telde görüşmüştük karar verince tekrar ararsın.

nihat abi hoşgeldin..... yürekçe ye yardınmın için teşekkür ederim....
gözükmüyordun abi... nasılsın iyimisin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar