sağolun... hepinizden allah razı olsun....
motorcu hasta olsada en kısa zamanda ayağa kalkar...

hayırlı ugurlu olsun abi...
binin arka koytugu iptal edince motorda girer mi...
mesela köye giderken yenge çoluk çoçuk arabaya binip motoruda arkaya atsanız olur mu...

accent e nasıl sigdirdiniz motoru yaw...
yamaha bvs yi biliyormusun sen scoter.... bağaja yan yatırıp koydum... içinda yağ benzin yoktu.... direksonuda söküktü...
muhahahahaabundan 5 ay önce patronun oğlu evleniyor.... bizim şirketteki 140 bg transiti getirde kızın ailesinden binemeyenler var dediler.... zaten mubarek sulale 5 tane 403 ü doldurdu en azda 20 tane servis münibüsü vardı özel araçlar hariç neyse transiti getirdim içine bi bindiler balık istivi..... dedim bu magirus değil ne yaptınız adam dedi bişey olmaz yürü... münibüs 12 kişilik içinden 43 kişi indi..... araba 26 km yolu sadece 1 ve 2 vitesle gidebildi... hepside erkekti kucak kucaga bindiler....
muhahahahaa
zaten akrabalar,,,akraba bağlarını güçlendirmisler (pekiştirmisler ) yanii :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Valla tebrik ederim kardeşim bu kadar yükle trafikle nasıl başedebiliyordun aklım almıyor. İstanbulda o kadar maganda varken büyük başarı kutluyorum seni hemşerim
aynen öyle abi, bu devirde ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık almak çok zor.