:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
bende paket yağ ile zincir yalamıştım......
:queen::queen::queen::queen:
abi askere giderken depo paslanmasın diye içine 3-4 litre mazot koydum..benzin ucar gider...ama mazot uçmaz...motorun icindeki dislilerde paslanmasın diye içine ağzina kadar yağ doldurdum...:queen::queen::queen:
izine geldim...icindeki yağı full bosalttım...tekrar icine 1 litre temiz yağ koydum...sıra depoya geldi...onu hiç bosaltmadım...üstüne 1-1,5 litre yağ doldurdum...gerisinide benzin ile fulledim....öfff bir duman bir duman...abooooooo....belediyelerin ilaçlama motorları jawanını yanında halt etmis...milletten zopa yiyecem diye hiç bi yerde durmuyodum...hele ısıklarda falan durunca millet arabasının camini kapatıyodu...:queen::queen::queen:
eski haline getirmek için...ğün içinde 5-6 defa benzin aldım...depodaki karısım bitsin diye ha bire basıyom da basıyom...bakıyom depo ecik azalmıs...cek benzinyige abi 5 ytl lik..dipo doyu zaten baska almıyoki...1 hafta öyle uğrasmistim...
bende yemeklik sıvı yağ ile yağlamıstım abi...aynı sıvı yağı amortisörede koymustum...:cherry::cherry::cherry: