[Yozgat - MT]

Güzel yurdumun güzel insanları hayırlı sabahlar hayırlı tatiiler.:rendeer:

selam arkadaşlar nasılsınız... ben iyi değilim... şirket münibüsle kaza yaptım...cana gelmedi ama münibüs pert..

Merhaba Hemşerilerim

Arkadaşlar biliyosunuz bizim bir EFSANE vardı ilk hali buydu

İşte bu işin mimarı Veysel ustamız ellerine Sağlık daha iyisini yapardım diyen varsa onunlada tanışmak isterdim.

Bu hale getiren ustanın ellerine sağlık hakkaten iyi bi çıkarmış.Artık siftahını yapmakda bu şekilde kullanıcısına kalıyor, bu şekilde gözler üzerinizde olucak şimdiden buna alışın derim! :)

Bu hale getiren ustanın ellerine sağlık hakkaten iyi bi çıkarmış.Artık siftahını yapmakda bu şekilde kullanıcısına kalıyor, bu şekilde gözler üzerinizde olucak şimdiden buna alışın derim! :)

Veysel usta bu işin piri boya işindede çok nazlı olmasına rağmen beni kırmayıp emeğini esirgemeyen Ceyhan ustayada çok tşk ederim. Dün Yozgattan arkadaşlar gelmişti inan hayranlıkla izlediler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika olmuş emeğinize sağlık..:cat:

ses ses ses...güncel...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

çok güzel olmuş yalnız kurt sadece benim gözüme takılan 2 ayrıntı var 1.si farın üzerindeki vida ve kornası onun dışında mükemmel bir çalışma olmuş bendede 1969 model bir java var orj. yanından bakalit sepetli

çok güzel olmuş yalnız kurt sadece benim gözüme takılan 2 ayrıntı var 1.si farın üzerindeki vida ve kornası onun dışında mükemmel bir çalışma olmuş bendede 1969 model bir java var orj. yanından bakalit sepetli

Tşk ediyorum kardeşim farın üzerindeki vidayı bulamadım ama korna gelecek o zaman pek eksiğim kalmıyor hatta fazlalıklar olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar