[Yozgat - MT]

Helal olsun hemşerilerime.Ne mükemmel bi çalışma olmuş öyle. Valla boya işim olduğu zaman hiç durmam atlar gelirim. Eş dost akraba ziyareti de yapmış oluruz sayenizde.

Bu gün Yozgatı gezdik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

Helal olsun hemşerilerime.Ne mükemmel bi çalışma olmuş öyle. Valla boya işim olduğu zaman hiç durmam atlar gelirim. Eş dost akraba ziyareti de yapmış oluruz sayenizde.

Hoş geldin sefa geldin kardeşim elbette bekleriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm hemsolar nörüyonuz yaw...
ankaradan fırat...aslen sorgunluyum....22 yasindayım 15 yasimdan beri ank dayım..her yaz motorla memlekete giderim...bu yaz memlekete gitmedim cünkü motorum yoktu...gelecek yaz memlekette görüsürüz...
TEKTEKER_RAMÇO abi benim actığım bi baslıga cvp atmıstın bende sana cvp verip ayrıca sorgurlu olduğumu sölemistim ama....heç takmamıstın beni...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

:salut::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
günaydın torpaklarım...nörüyonuz yeeaaaww....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sanayi karşısındaki aytemiz petrol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

evet ilk ikisi fuar alanındaki kafe
slmlar...babamında size cok cok slm ı var...

Bozok Yaylası'nın mücahitleri, hepinize selam olsun, bayramınız kutlu olsun...

Hepinizinde kurban bayramınızı kutlar hayırlı bayramlar kazasız belasız sağlık ve güvenlik içinde sürüşler dilerim

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yozgat MT: kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

slm hemsolar nörüyonuz yaw...
ankaradan fırat...aslen sorgunluyum....22 yasindayım 15 yasimdan beri ank dayım..her yaz motorla memlekete giderim...bu yaz memlekete gitmedim cünkü motorum yoktu...gelecek yaz memlekette görüsürüz...
TEKTEKER_RAMÇO abi benim actığım bi baslıga cvp atmıstın bende sana cvp verip ayrıca sorgurlu olduğumu sölemistim ama....heç takmamıstın beni...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

:salut::salut:

bayramınız kutlu olsun.... toprağım inan farkına varmamışımdır mesajının yoksa cevap verirdim... yarin ankaradayım istersen görüşürüz... ablamı ziyarete memlik köyüne gideceğim...

Yozgat Sorgunlu motorcular olarak bütün arkadaşlarımızı hasretle kucaklıyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle hemserilerimin sonra mt ailesinin ve tüm halkımızın bayramını en icten dileklerimle kutluyor sağlik mutluluk ve basarılar diliyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

Yozgat Sorgunlu motorcular olarak bütün arkadaşlarımızı hasretle kucaklıyoruz

bizde sizleri kucakliyoruz nihat abi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar